5 gadgeturi noi care iti fac munca usoara in casa

5 gadgeturi noi care iti fac munca usoara in casa

Producatorii de gadgeturi scot pe piata tot felul de produse menite sa-ti faca munca mai usoara in casa.

Fie ca este vorba despre un aspirator pe care nu trebuie sa-l manuiesti, fie ca este vorba despre un gadget care iti pregateste mancarea pana vii acasa, trebuie sa recunosti ca lumea gadgeturilor te atrage ca un magnet si ai da orice sa-ti cumperi articole care sa te ajute sa economisesti timp si, de ce nu, sa faca treaba in locul tau.

Iata  cele mai interesante gadgeturi noi pentru casa.

1. Discovery IQ Smart Oven
Esti ocupata si nu ai timp sa gatesti? Ei bine, pentru tine a fost inventat Discovery IQ Smart Oven, adica un cuptor inteligent cu dispozitiv Android, care gateste in locul tau. Cu aplicatiile disponibile pentru Smart Oven, nu trebuie sa faci altceva decat sa gasesti o reteta, sa introduci in cuptor alimentele pe care vrei sa le gatesti si sa-ti vezi de alte treburi, ba chiar sa pleci de acasa.

Cuptorul inteligent isi face singur setarile si prepara hrana excelent. O alta aplicatie iti permite sa monitorizezi de la distanta tot ce se intampla in cuptor si te anunta cand mancarea este gata.

2. Robinet cu senzor de miscare
Robinetul cu senzor de miscare este o inventie foarte utila pentru persoanele care obisnuiesc sa faca mai multe lucruri in acelasi timp si nu au mainile libere pentru a declansa curgerea apei in chiuveta.

Acest robinet iti permite sa pornesti apa doar prin simpla pozitionare a mainii in dreptul unui senzor. Apa se opreste imediat ce senzorul nu mai detecteaza miscare, ceea ce inseamna ca ai sanse mari sa economisesti apa.

3. Aspirator robot
A fost lansat si aspiratorul robot, care iti curata casa fara ca tu sa fii prin preajma si sa-l manuiesti.
Micul robot aspira si sterge pardoseala, inclusiv in locurile dificile.

4. iWatchLife
iWatchLife este un gadget care iti permite sa-ti supraveghezi casa de la distanta. Ai nevoie doar de dispozitiv si de o conexiune la Internet.

Seteaza zona pe care vrei sa o supraveghezi si daca se intampla ceva, vei primi o notificare pe telefonul mobil. Iti poti supraveghea o camera din casa, curtea sau gradina chiar si atunci cand esti plecata de acasa pentru o perioada mai lunga de timp.

5. Frigiderul inteligent
Sa zicem ca dupa serviciu mergi la cumparaturi si uiti daca mai ai lapte in frigider. Dotat cu un ecran LED, frigiderul inteligent iti afiseaza tot continutul lui direct pe ecranul telefonului.

Astfel, poti vedea ce mancare ai in frigider si ce iti ramane de cumparat. Sa nu mai spunem ca acest frigider te avertizeaza cand un produs se apropie de data expirarii, gaseste retete pe baza alimentelor pe care le ai in frigider si face o multime de alte lucruri interesante.

Leave a reply