762.ro

762.ro

762.ro este un magazinul on-line al Grand Power Investment si are ca principal scop comercializarea de accesorii de vanatoare si dispozitive de autoaparare.

Pe site-ul nostru puteti gasi cadouri pentru vanatori, imbracaminte de vanatoare, incaltaminte vanatoare, curele, si huse arme, accesorii vestimentare, unelte de vanatoare, binocluri profesionale de vanatoare si alte ustensile necesare in arsenalul oricarui vanator iscusit.

Pe langa acestea, puteti gasi sprayuri paralizante si electrosocuri de autoaparare dar si ustensile marca Victorinox.

Tot la noi gasiti cel mai eficient spray de autoaparare. Police RSG. Disponibil in doua variante: cu spuma si cu gel. Diferenta majora pe care o prezinta acest produs consta in faptul ca la utilizare nu emana aerosoli ca spray-urile clasice, acesta pulverizeaza spuma sau gel. Spuma sau gelul fata de aerosoli fac din acest produs un dispozitiv de autoaparare care nu poate sa se intoarca impotriva noastra in timpul utilizarii si reduce la minim posibilitatea de a fi afectati de substanta activa. spuma si gelul ajunge pe fata agresorului si declanseaza substanta atunci cand intra in contact cu umiditatea din piele. Fata de spray-urile clasice unde aerosolii fiind pulverizati in atmosfera exista un risc destul de ridicat ca acestia sa poata fi inhalati chiar de utilizator. Police RSG poate fi utilizat chiar si in spatii inchise(scari de bloc, magazine, imobile) unde nu este deloc indicat sa utilizat sparayurile cu aerosoli. Din punct de vedere al autonomiei aceste produse ofera cel mai mic nivel de pierdere. daca la aerosoli din jetul pe care incercam sa il dirijam catre agresor, la o distanta 1-2 metrii, ajunge pe acesta maxim 10% din intregul continut al jetului. La Police RSG jetul este concentrat si nefiind sub stare de vapori poate ajunge pe agresor peste 80%.

Pentru clienti:
Informare rapida cu privire la disponibilitatea produselor si stocuri.
Livrare in 24h – 48h de la plasarea comenzii pentru produsele aflate in stoc.

 

 

 

Cumpara Acum!

Leave a reply