actsipoliton.ro

actsipoliton.ro

ACT şi Politon este o editură românească nouă, lansată în 2014 și apărută pe piaţă din dorinţa de a apropia publicul de carte de audiobook-uri. Pentru că în vremurile noastre contează foarte mult viteza și comoditatea, cărţile vorbite pot reprezenta soluția ideală de a rămâne aproape de cărți, de titlurile, autorii și genurile preferate. Iar vocile povestitorilor, vocile actorilor profesioniști cu care colaborăm, înregistrând în propriile studiouri, dau un farmec aparte cărților, devenind niște însoțitori excelenți ai „lecturii”.

Oferta noastră include audiobook-uri pe CD, fișiere MP3 pentru download sau streaming online, pentru orice fel de dispozitiv, fie PC, laptop, tabletă sau telefon, dar și cărți tipărite și e-book-uri.

Titlurile propuse de noi fac parte dintr-o sumedenie de genuri, de la literatură motivațională, self-help și dezvoltare personală, CD-uri de meditație, cursuri și manuale, cărți spirituale, de religie sau esoterism, cărți de istorie, cărți de afaceri și antreprenoriat, marketing și publicitate, nu în ultimul rând cărți educative pentru copii.

 

Cumpara Acum!

Leave a reply