alimentespeciale.ro

alimentespeciale.ro

Cine este www.alimentespeciale.ro?
www.alimentespeciale.ro este cel mai diversificat site de alimente speciale pentru intreaga familie!
Pe www.alimentespeciale.ro se gasesc produse bio, organice, vegan, lapte pentru bebelusi, produse dietetice si superalimente pentru orice persoana sanatoasa preocupata de ceea ce mananca.
Tot pe www.alimentespeciale.ro sunt prezente alimente cu destinatie speciala: pentru bolnavi oncologici sau suferinzi de diabet, persoane cu intoleranta la lapte, persoane cu celiachie (intoleranti sau alergici la gluten), persoane care urmeaza diete speciale (fara zahar, fara proteine), sportivi, viata de cuplu etc.
Pe www.alimentespeciale.ro orice persoana poate sa isi aleaga, din confortul casei sale, orice aliment doreste cu livrare in 24-48 de ore.
Reprezentantii nostrii au cunostinte de nutritie si pot oferi consultanta gratuita tuturor celor care ne solicita. Acestia cunosc bine produsele listate pe site si pot recomanda cea mai buna solutie.
Gama de produse este intr-o continua schimbare fiind permanent adaptata la nevoile clientilor si la noutatile din piata. Toate produsele sunt de la importatori autorizati si agreeati de catre producatori.
Tinta noastra sunt toate persoanele cu bebelusi si copii mici dar si cele ocupate si preocupate de un regim de hrana sanatos.

 

 

Cumpara Acum!

Leave a reply