arsis.ro

arsis.ro

Cu o experienta de 15 ani pe piata de IT&C din Romania, ARSIS s-a impus, prin seriozitate si calitatea serviciilor, ca unul dintre cei mai importanti retaileri autohtoni. Aceasta pozitie a fost confirmata si intarita inca din 2004 prin parteneriatul exclusiv cu Vodafone.

Reteaua ARSIS s-a extins constant, in fiecare an, ajungand in 2014 la un numar de 160 de magazine pe teriotoriul Romaniei. Calitate, seriozitate, preturi corecte, experiente de shopping placute, respect fata de clienti si parteneri sunt doar cateva dintre atributele insusite de compania noastra in cei 15 ani de experienta.

Toate aceste atribute dobandite si impamantenite in mediul offline au fost dublate, la finalul anului 2014 si in mediul online, odata cu lansarea www.arsis.ro. Am facut, astfel, pasul firesc in mediul virtual, oferind clientilor nostri posibilitatea de a se bucura de experienta ARSIS oriunde si oricand.

Magazinul virtual www.arsis.ro este locul in care clientii gasesc cel mai bun mixt calitate – pret. Pe www.arsis.ro punem la dispozitia tuturor o gama variata de telefoane si accesorii la cele mai bune preturi. Incepand cu brand-uri proprii precum Mobiama, Cellara si Mobix si continuand cu brand-uri internationale ca Promate; Xqisit ; BMW, Guess, Ferrari, Samsung, Jean Paul Gaultier, Kenzo, Christian Lacroix, www.arsis.ro este la dispozitia clientilor sai 24 de ore din 24.

Incepand cu anul 2015, Arsis implementeaza serviciul de incarcare electronica si devine distribuitor exclusiv de accesorii Monster in Romania.
Ne respectam clientii si rasplatim fidelitatea lor; suntem mereu in cautare de produse de ultima generatie si le punem la dispozitie tot ce este nou in materie de telefonie si accesorii; suntem la curent cu toate noutatile din zona IT&C si impartasim cu clientii nostri aceasta experienta. Enumerarea poate continua, dar concluzia este una singura: SE POARTA ARSIS!

Livrarea produselor comandate pe Arsis.ro este gratuita pentru comenzi achitate online sau cu o valoare mai mare de 100 lei.

 

Cumpara Acum!

Leave a reply