Biro.ro

Biro.ro

Biro.ro este un magazin online de ceasuri autentice, de accesorii pentru ceasuri, calculatoare de birou/ştinţifice şi accesorii pentru cadouri.
Lansat în octombrie 2008 de firma Biromax SRL Galati, www.biro.ro a reuşit să aducă branduri exclusive pe piaţa din România.

Cu un număr de cca. 13000 de vizitatori unici lunar şi cu peste 1000 de modele de produse aflate în stoc permanent, Biro.ro a reuşit să câştige încrederea clienţilor sai prin seriozitate, prin calitatea produselor si a serviciilor oferite, a suportului tehnic, a politicii de reduceri de preţuri practicate periodic, precum şi prin aducerea constantă a produselor noi lansate de producători.

Toate produsele noastre sunt autentice, sunt oferite in ambalajele originale cu garanţie si factura.

Produse dupa brand :
Casio, Seiko, Traser, Grovana, Fossil, Diesel, Revue Thommen, Mondaine, Davosa, Time Force, Emporio Armani, Donna Karan NY (DKNY), Axcent of Scandinavia, Suunto, Adidas, Grandeux , Michael Kors, Obaku, Timex, Hello Kitty si altele ;

Produse pe categorii :
– CEASURI: ceasuri de mână, ceasuri ptr copii, ceasuri ptr. fitness, ceasuri de birou, ceasuri de perete, ceasuri de buzunar, ceasuri deşteptatoare, cronometre;
– BIJUTERII;
– CALCULATOARE: calculatoare de birou, calculatoare ştiinţifice, calculatoare financiare;
– CURELE CEAS: curele din piele, curele din silicon, curele din cauciuc, curele din material textil;
– ACCESORII CEASURI : curele pentru ceasuri, cutii pentru ceasuri.

 

Cumpara Acum!

Leave a reply