books-express.ro

books-express.ro

Books Express a apărut din dorința de a crea o apropiere între oameni și cărți, acces rapid la literatura străină și la titlurile de specialitate. În timp ne-am dezvoltat sub forma unei comunități prietenoase, ce oferă cu drag deschidere spre noutățile livrești, unde puteți găsi atât filme pe Dvd și Blu-Ray, cât și produse de papetărie sau nenumărate idei de cadou.

Produsele noastre împletesc sfera vieții de zi cu zi. Cărți de specialitate pentru îmbunătățirea vieții profesionale, titluri de ficțiune, lifestyle și dezvoltare personală, alături de cărțile pentru copii, în limba engleză și germană. În librăria noastră există o rubrica permanentă de reduceri din toate domeniile, încercând să răsplătim fidelitatea clienților noștri.
Librăria noastră vă pune la dispoziție tot ce aveți nevoie pentru a facilita accesul cititorilor voștri la produsele noastre. Astfel, o puteți contacta oricând pe colega noastră Oana (oana@books-express.ro), pentru informații, îndrumări sau sugestii legate de afilierea prin 2Parale. Vă punem la dispoziție bannere, descrieri, recenzii și orice unelte considerați că vă sunt necesare. De asemenea, ne puteți vizita oricând pentru a ne cunoaște personal și pentru a vă familiariza cu activitatea noastră.

 

Cumpara Acum!

Leave a reply