capranera.com

capranera.com

CAPRA NERA by DEESSE of Switzerland, este o companie de Vanzari Directe, infiintata in anul 2000. Produsele pe care compania le comercializeaza, sunt create special pentru sanatate si frumusete. CAPRA NERA ajuta mii de oameni din Romania sa-si imbunatateasca viata prin doua moduri:

1. Produse de calitate superioara, de care clientii pot avea mereu incredere.

2. O retea de vanzari inovatoare, care prin sistemul ei ofera un plan de compensare balansat si corect.

CAPRA NERA®

Sub acest brand, compania a dezvoltat in mod special produse textile si produse pentru casa. In cazul produselor textile, compania s-a facut repede remarcata prin implementarea firelor inteligente si multifunctionale. Este prima companie care a oferit comsumatorilor romani dresuri medicinale facute in Romania, din fibre speciale cu tehnologie avansata precum Meryl®by Nistar, TACTEL® cu Spandex®, Lycra® only by dupont, dar si firul Elvetian.

ALIVE®
ALIVE® este brandul companiei care se ocupa de produsele cosmetice terapeutice si de infrumusetare a tenului. Sub aceasta denumire CAPRA NERA a creat mai multe linii de produse cosmetice precum: produsele BIO Organice sau produsele pe baza de saruri si minerale de la Marea Moarta.

ARBAKA®

ARBAKA este un brand tanar al companiei CAPRA NERA. Acesta a aparut la mijlocul anului 2013. Sub aceasta denumire, compania si-a propus sa dezvolte multiple produse pentru consumul alimentar si suplimente nutritive. Brandul s-a bucurat de succes inca de la aparitie datorita produselor de calitate superioara realizate.
Putem aminti aici: Sucul de Aloe Vera BIO, Uleiul de Masline extra virgin presat la rece prin procedeu mecanic sau Cafeau cu Ganoderma.

 

Cumpara Acum!

Leave a reply