creditfix.ro

creditfix.ro

Credit Fix IFN oferă credite rapide pe termen scurt. Pentru a putea solicita un credit rapid este necesar doar sa selectezi suma și perioada dorită pe site-ul www.creditfix.ro., să completezi cererea de credit, să încarci copia C.I si extrasul de cont al cardului de salariu pe ultima lună incheiată. Poți solicita pană la 1000 de lei pentru o perioadă de 35 de zile și vei avea banii pe cardul de salariu în aproximativ 2 ore.

Doar prin CreditFix.ro poți obtine un produs unic, un credit preaprobat, o rezervă de bani, la dispoziția ta pe care sa o poți accesa urgent telefonic sau din contul de client, atunci când întampini o situație neprevazută.
Împrumuturile oferite de instituția noastră se adresează celor care au un venit lunar constant încasat pe un card bancar, chiar și celor cu pensii sau salarii mici și care având de rezolvat o problemă urgentă au nevoie de bani pe termen scurt.

Condițiile de creditare sunt:
● vârsta minimă 18 ani
● încasarea venitului pe card
● venit lunar net de minim 500 de lei.
● acceptăm și persoane cu istoric negativ la Biroul de Credit.

Suntem o instituție financiară nebancară autorizată de Banca Națională a României, fiind înscrisă în Registrul General cu numarul RG-PJR-43-110296.

 

Cumpara Acum!

 

 

Leave a reply