Curtea Veche

Curtea Veche

Magazinul nostru contine peste 1 000 de carti celebre, printre care faimoasele titluri: “Lasa grijile si incepe sa traiesti”, “Cum sa vorbim in public” scrise de Dale Carnegie, “Gateste in 30 de minute cu Jamie” sau “Tata bogat, tata sarac” scrisa de Robert T. Kiyosaki fiind bestsellere in intreaga lume.

Curtea Veche Publishing este cunoscuta pentru proiectele sale originale, mentionand in acest sens seria carţilor realizate alaturi de Casa Regala a Romaniei, prin care editura doreste sa prezinte universul regalitatii dintr-o alta perspectiva. (“Cartea regala de bucate” a Altetei Sale Regale Principesa Margareta a Romaniei, “Muzica Regelui”, “Anul Regelui” si “Masinile Regelui” de ASR Principele Radu al Romaniei)

Editura Curtea Veche deţine exclusivitatea pentru publicarea in România a cartilor renumitului bucatar britanic Jamie Oliver. Colectiile Carti Cheie, Profit, Practic, Familia la Curtea Veche reunesc autori precum Dale Carnegie, Robert Kiyosaki, Daniel Goleman, Allan si Barbara Pease, Edward de Bono, ale caror carti au fost vandute in sute de mii de exemplare in intreaga lume.

 

Cumpara Acum!

Leave a reply