ddstepromania.ro

ddstepromania.ro

Ungaria) dedicata fabricarii de incaltaminte de calitate pentru bebelusi si copii, imbinand procesele manuale cu cea mai avansata tehnologie folosita in prezent in industria confectionarii de incaltaminte acestia fiind prezenti in majoritatea tarilor din Uniunea Europeana.
DD Step creaza incaltaminte care nu numai ca este la moda, confortabila si atragatoare, ci este si bine confectionata anatomic pentru picioarele copiilor, tinandu-se cont de faptul ca ei sunt in crestere si la varietatea de activitati zilnice prin care trec picioarele copiilor.
Toata incaltamintea D.D.Step este realizata din piele de vita de inalta calitate astfel incat puteti gasi un model care sa se potriveasca nevoilor si stilului dvs. de viata. Pielea este aleasa in functie de grosimea optima, cu finisaje aplicate care sunt create special pentru incaltamintea de copii.
Talpile D.D.Step sunt realizate din cauciuc natural avand un nivelul ridicat de puritate ce asigura un grad redus de uzura a talpii. Talpa este usoara si foarte flexibila.
Bombeurile (varfurile) si calcaiele incaltamintei D.D.Step sunt intarite pentru a permite piciorului sa se dezvolte corect. Astfel incaltamintea dureaza mai mult in timp.
Brantul (talpa interioară) de piele este în contact direct cu talpa încălţămintei, iar aceasta oferă piciorului o mai bună respiraţie, flexibilitate şi comfort în timpul mersului.
Incaltamintea de iarna este imblanita in interior pentru a asigura un confort termic sporit.

 

Cumpara Acum!

Leave a reply