ecarpathian.com

ecarpathian.com

Carpathian Ethno Store este un magazin online cu produse meșteșugărești tradiționale din toată România. Nu este un magazin cu stocuri; conceptul este cel al unei rețele la care sunt conectați meșterii populari. I-am vizitat pe fiecare în parte, am fotografiat produsele, le-am cântărit și le-am aflat povestea. Avem o bază de date impresionantă, avem relații foarte bune cu meșterii, facem constant update la produsele prezentate.

Produsele sunt originale, făcute după metode tradiționale, multe dintre acestea provenind din ateliere atestate de etnografi și instituții culturale.

Produsele sunt așezate pe categorii, de la ceramică la veșminte, de la icoane la obiecte din lemn, de la podoabe la țesături. Avem motor de căutare intern, “vorbim” și în română, și în engleză.

Magazinul funcționează extrem de simplu. Din câteva click-uri, ai lansat comanda. Plățile se fac prin PayU, curieratul este asigurat de DPD, iar regula este simplă: alegi produsul sau produsele, faci plata, primești automat un email cu factură de la magazin, iar echipa noastră ia legătura cu tine pentru a te informa direct – prin email sau telefon – asupra timpului de livrare. Tranzacțiile se validează de la valoarea de 50 EURO în sus.

Pentru că nu lucrăm cu stocuri, circuitul e puțin mai lung. În momentul în care primim comanda, achiziționăm la rândul nostru produsele, le adunăm laolaltă (am avut comenzi de mai multe obiecte din zone diferite ale țării), apoi le livrăm. Timpul de livrare variază între o săptămână și trei săptămâni. Sunt cazuri în care, de exemplu, dacă cineva comandă o sobă pictată, comanda să dureze mai mult, pentru că meșterul trebuie să facă soba după măsurătorile indicate de client.

Dacă vreun client vrea să se informeze înainte de a face comanda, îl invităm să ne sune sau să ne scrie. Am procedat astfel de multe ori.

Nu am avut niciodată reclamații. Suntem în piață de doi ani, toți clienții noștri au fost mulțumiți, chiar dacă s-a întâmplat să comande un clop sau un chimir prea mici. Au trimis produsele înapoi și le-am oferit altele, potrivite lor.

 

Cumpara Acum!

Leave a reply