Ghid de cumpărături in perioada reducerilor

Ghid de cumpărături in perioada reducerilor

Ca in fiecare an, luna ianuarie se anunţă extrem de avantajoasă pentru cele care îşi doresc un upgrade rapid al garderobei. Reducerile la colecţiile de toamnă/iarnă au început deja, iar preţurile scăzute la mai toate obiectele te vor ajuta să îţi optimizezi bugetul, fără a te îngrozi la finalul sesiunii de shopping.

Acum, totul depinde de necesităţile tale vestimentare, de piesele la care poate ai râvnit întreg sezonul, aşteptând reducerile de sezon sau din contră, ce pasiunea instantanee pentru un produs redus la un preţ pe care nu îl poţi rata.

Un prim sfat în perioada soldurilor, indiferent de sezon, ar fi cumpătarea. Deşi poate ai plecat la drum fără dorinţa de a cumpăra ceva, s-ar putea să ajungi acasă cu „tolba” plină de piese vestimentare, unele de care ai nevoie, dar şi multe care îţi vor fi inutile.

Din fericire însă, e aproape imposibil să nu îţi trebuiască ceva în garderoba de sezon. Piesele clasice sunt cele mai indicate în perioada reducerilor, pentru că le vei putea folosi şi în anii următori, fără a se demoda. In acest caz, primează calitatea materialelor, care ar trebuie să fie net superioară pieselor sezoniere.

O altă investiţie înţeleaptă în perioada promoţională este în zona accesoriilor: pantofi şi genţi. O pereche de pantofi stiletto sau o pereche de sandale cu toc înalt, elegante, sunt ideale de achiziţionat în acest moment, la preţuri de până la jumătate din cele iniţiale.

La fel, o geantă clasică, dintr-o piele fină, eventual semnată de designerul tău preferat, este o alegere minunată şi cu siguranţă vei beneficia de reduceri substanţiale în această perioadă.

Atunci când pleci spre magazinele preferate, ţine cont întotdeauna de un buget aproximativ pe care să îl ai în vedere! Incearcă să îţi stabileşti niste limite, cu o marjă de eroare desigur, pentru a nu ajunge acasă cu portofelul gol. Iţi garantez că mereu vei mai găsi un obiect de care ai maximă nevoie, însă uneori e bine să te opreşti exact înainte de a-l achiziţiona

Leave a reply