GPS Auto Navitek Premium

GPS Auto Navitek Premium

La solicitarea mai multor cititori am decis sa testam si acest model de GPS auto, in speta Navitek Premium 7″, comercializat de catre techstar.ro

20150802_135355

DESIGN

Sistemul GPS Navitek Premium se aseamana extrem de bine ca design, cu o tableta slim de 7″ iar carcasa este realizata in totalitate din plastic mat, de culoare neagra, asadar nu se transforma intr-un adevarat aspirator de amprente.

Finisajele sunt decente iar striatiile prezente pe spatele carcasei confera un grip excelent terminalului atunci cand este tinut in mana.

Pe laterala stanga este pozitionat slot-ul de card microSD si jack-ul de 3.5 mm pentru casti iar in partea superioara a carcasei este prezent butonul de Power.

In partea din spate a carcasei este pozitionat butonul de reset si difuzorul, care livreaza un sunet clar si destul de puternic indiferent de modul in care este utilizat sistemul GPS.

Cumpara Acum Cele mai bune Navigatoare  GPS De La TechStar

DISPLAY

Modulul GPS Navitek Premium este echipat cu un display LCD de 7″ care ruleaza la rezolutia de 800 x 480 iar unghiurile de vizualizare sunt reduse, nefiind vorba de un panel IPS.

Display-ul reda culori vii iar atat contrastul cat si luminozitatea sunt la cote decente, putand fi reglate din meniu in functie de nevoile utilizatorilor.

Trebuie sa mentionam si faptul ca display-ul este de tip capacitiv responsive, ceea ce inseamna ca raspunde destul de bine la comenzi dar are si momente in care se mai impotmoleste si trebuie sa apesi de doua ori pentru a prelua comanda dorita.

GPS-Auto-Navitek-Premium-1

HARDWARE

Navitek Premium ascunde sub capota procesorul dual-core MSB 2531 ARM A7 Cortex tacat la 800Mhz, GPU OpenGL ES 2.0 HW, 128 MB RAM si 4GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 32 GB.

Prin intermediul acestui hardware modest sistemul GPS Navitek Premium se descurca decent indiferent de modul in care este utilizata.

Navitek Premium este echipata cu un receptor GPS pe 64 canale cu SiRF IstantFixll Gi3+ care permite receptia semnalului inclusiv in interiorul cladirilor, partial ecranate si in tuneluri scurte.

Cumpara Acum Cele mai bune Navigatoare  GPS De La TechStar

SOFTWARE

Navitek Premium ruleaza sistemul de operare Windows CE 6.0 si are incorporate urmatoarele functionalitati multimedia : player Video, player muzica, E-Book reader, JETCET PDF (cititor fisiere PDF) si Microsoft Word, Excel, Power point viewer.

Acest sistem de operare are preinstalate cateva jocuri si aplicatii :Table, Kind si Tetris

Unitatea pe care noi am receptionat-o la test are instalat sistemul de navigatie IGO PRIMO, care s-a descurcat destul de bine in majoritatea testelor si ne-a dus la destinatie fara niciun fel de problema in 80% din cazuri.

Utilizatorul este avertizat atat sonor cat si prin intermediul unor pictograme afisate pe display, atunci cand depaseste limita de viteza impusa pe tronsonul de drum respectiv.

Trebuie sa mentionam si faptul ca utilizatorii isi pot updata foarte usor acest sistem de navigatie in functiile de necesitatile fiecaruia.

Sistemul de navigatie Navitek Premium este echipat si cu bluetooth prin intermediul caruia se poate conecta la un telefon, pentru a rula muzica disponibila pe acesta.

AMBALAJ SI ACCESORII

In pachetul sistemului GPS Auto Navitek Premium regasim urmatoarele accesorii: suportul cu ventuza pentru parbriz ,sistemul de prindere cu sina, incarcator pentru priza, cablu de date USB, incarcator pentru priza auto si manualul de utilizare.

Cumpara Acum Cele mai bune Navigatoare  GPS De La TechStar

 

CONCLUZIE

GPS Auto Navitek Premium este un sistem GPS decent, dedicat celor care calatoresc destul de mult in diverse zone, pe care nu le stapanesc in totalitate si astfel au nevoie de un modul GPS care sa-i coordoneze pe tot parcursul traseului pana la destinatie.

Leave a reply