Greseli vestimentare pe care femeile le fac la birou

Greseli vestimentare pe care femeile le fac la birou

Fiecare companie are propriul cod vestimentar, care impune o anumita tinuta de birou. In cazul in care, totusi, la firma la care lucrezi nu exista asa ceva, asta nu inseamna ca te poti imbraca oricum.

Iata cele mai grave greseli vestimentare pe care femeile le fac la birou:

1. Haine sexy
Nu te imbraca la birou cu o tinuta pe care o poti purta lejer sambata seara in club. Nu faci altceva decat sa le distragi atentia colegilor. In plus, cu siguranta, seful tau nu se va simti confortabil, mai ales ca poate va fi fortat sa-ti atraga atentia.

2. Haine nepotrivite
Tinuta de birou trebuie sa-ti vina ca turnata. Nu trebuie sa fie nici prea lalaie, nici prea stramta. Daca ti-a placut un anumit costum care nu-ti vine foarte bine, incearca sa-l “repari” la croitorie, astfel incat sa para facut special pentru tine.

3. Prea multe accesorii
Atunci cand te accesorizezi ai grija sa nu iei ceva care sa distraga atentia colegilor de la munca. Prea multe bratari sau cercei care vor zangani la fiecare miscare, de exemplu. Opteaza pentru accesorii simple si de bun gust.

4. Haine murdare si vechi
Chiar daca nu-ti permiti din punct de vedere financiar o garderoba sofisticata, ai grija ca cea pe care o ai sa fie curata si sa arate bine. Nu poti merge la birou cu ceva ce porti de 10 ani, decolorat sau murdar. Profita de perioadele de reduceri ca sa achizitionezi haine noi si sic, fara sa dai prea multi bani pe ele.

5. Tocuri prea inalte
Oricat de mult ti-ar placea tocurile inalte, ai grija ca la birou sa nu ajungi la platforme de 17 cm. Incearca sa o ai ca model pe Michelle Obama si mai putin pe Lady Gaga atunci cand mergi la job.

6. Mirosurile
Igiena persoanala este esentiala si in viata de zi cu zi, nu doar la birou. Vei evita astfel situatiile stanjenitoare in care mirosi a transpiratie. Nici extrema cealalta nu este binevenita. Nu exagerea cu apa de colonie astfel incat colegii sa nu mai poata respira din cauza mirosului. Doua pufuri sunt mai mult decat suficiente.

7. Logo-urile
E de inteles faptul ca iti place sa te imbraci cu stil, insa nu este cazul exagerezi cu asta. Evita sa arati ca un panou publicitar plin de brand-uri, de la tricou, la poseta si pantofi.

Leave a reply