herbagetica.ro

herbagetica.ro

În urmă cu 8 ani, compania noastră a început să îşi scrie prima filă din poveste. Este o poveste în care principala preocupare este grija pentru sănătatea clienţilor noştri. Din dorinţa de a descoperi puterea plantelor și mai ales de a împărtăși această comoară cu cei care au nevoie, s-au născut produsele noastre: naturale, organice, inovative.

Principii și valori:

Unul dintre aspectele care ne caracterizează este atenția ridicată cu care ne selectăm partenerii și ingredientele pentru dezvoltarea celor mai eficiente remedii. De asemenea, în locul produselor de sinteză, propunem extracte standardizatepentru ca asimilarea substanțelor să fie mai rapidă.

”Organic este mereu mai sănătos!” este una dintre devizele după care ne ghidăm. Considerăm că sănătatea clienților noștri este pe primul loc și de aceea le oferim cele mai eficiente și inovative produse naturale.

Locul în care producem cu mare pasiune și sârguință gamele de produse autentice, naturale, bazate pe extracte de plante, se află în inima țării, mai exact în județul Brașov. Aici, într-un loc înconjurat de natură, am inaugurat o fabrică modernă, ce corespunde în totalitate standardelor europene, de cea mai înaltă calitate.

Gama largă de produse naturale, autentice, a fost concepută cu scopul de a veni în ajutorul persoanelor care suferă de afecțiuni grave, dar și pentru combaterea ușoarelor afecțiuni ale organismului. Desigur că, pe lângă administrarea acestor suplimente, este necesară adoptarea unui mod de viață sănătos.

 

 

Cumpara Acum!

Leave a reply