Idei practice pentru a-ti depozita incaltamintea

Idei practice pentru a-ti depozita incaltamintea

Cu ajutorul creatiilor DIY (Do It Yourself) , iti poti organiza cu mai multa usurinta incaltarile. In plus, casa ta va capata un aspect mai sic. Unde mai pui ca, atunci cand va trebui sa alegi cu ce pereche sa te incalti nu o sa mai fie o problema sa alegi din “muntele” de incaltari.

1. Pantofar din PVC

Tevile de PVC nu sunt bune numai in constructii, au aplicabilitate si in designul interior. O demonstreaza din plin ideea blogger-ului de la “Cookie Loves Milk”. Alege un perete pe hol sau in camera ta, unde sa asezi noul pantofar si lipeste tevile intre astfel incat sa iti incapa toate perechile de pantofi.Va fi un spatiu de depozitare extrem de interesant, care ii va face pe toti cei care-ti calca pragul sa ramana muti de uimire. Ai grija sa alegi un diametru de 150 de mm.

2. Pantofar din bara de prosoape

Pe cat de simplu, pe atat de sic! O alta idee minunata, extrem de simplu de pus in practica, este pantofarul de perete. Mai precis, pantofarul din bare destinate prosoapelor, fie ele de bucatarie ori de baie.Da o fuga intr-un magazin de bricolaj si cumpara cateva astfel de bare de aceeasi lungime. Apoi, tot ceea ce ai de facut este sa gasesti un colt al camerei care nu are nicio intrebuintare. De regula, pe o bara de dimensiuni standard incap trei perechi de pantofi.

3. Pantofar din umerase

La dulapul vostru puteti sa adaugati o tija mai joasa si sa folositi umerase pentru pantaloni (prevazute cu clipsuri) de care sa agatati cizmele.Pentru a evita  urmele care s-ar putea sa ramana pe pielea pantofilor, infasoara pasla sau lana in interiorul carligelor.

4. Pantofarul din cufar

Daca adori lucrurile vintage, atunci aceasta idee ti se potriveste perfect. Este vorba despre un cufar pe care il poti transforma intr-un frumos si elegant pantofar. Nu numai ca nu iti vei mai tine incaltamintea la vedere, dar vei avea si o suprafata relativ mare pe care te vei putea desfasura.

5. Pantofarul din rafturi apropiate

Cand o etajera scumpa cumparata de la un magazin nu s-a potrivit la perfectie cu spatiul ei,puteti  sa construiti propria versiune din cateva rafturi banale. Pentru a construi acest pantofar elegant, ai nevoie de doua tipuri de rafturi: unul mai ingust pe care il prinzi in perete deasupra celui mai lat.

Pentru a-ti proteja varfurile pantofilor sa nu se murdareasca de varul de pe perete, poti sa aplici cateva benzi pe respectivele zone si astfel nu va mai exista contact direct.

Leave a reply