kalero.ro

kalero.ro

Aparut in toamna anului 2014, Kalero Fashion (kalero.ro) este un magazin online relativ tanar dar foarte competitiv. Tocmai de aceea, la intrarea in platforma 2Parale am decis sa cream toate conditiile optime pentru ca afiliatii nostri sa aiba parte de comisioane care sa le rasplateasca eforturile, deopotriva cu crearea unui cadru de ecommerce favorabil conversiilor, pe magazinul nostru online.

Kalero.ro a luat nastere din dorinta de a putea oferi pietei din Romania produse variate, la preturi accesibile, din categorii precum vestimentatie, accesorii, genti, bijuterii (etc), atat din zona low-cost fashion cat si de lux. Dar, cel mai important, este dorinta de a oferi toate aceste produse intr-un mod competitiv, livrand comenzile foarte rapid.

Motto-ul nostru este: Comanzi Simplu, Ieftin si Rapid. Iar asta spune destul de multe despre viziunea noastra.

Momentan, pe kalero.ro exista un catalog de produse de circa 650 de modele diferite (vestimentatie, genti casual sau office, genti si trolere de voiaj, bijuterii si accesorii) de la branduri consacrate sau mai putin cunoscute pietei din Romania. Puteti alege sa promovati produsele kalero.ro, beneficiind de aportul de imagine al unor branduri precum Lamonza, Master, Adidas, David Jones, Everlast, Dunlop, Donnay, Slazenger, Ocean Pacific, Pierre Cardin, Nike, Lee Cooper, Miss Fiori, Ocean Pacific, Swarovsky si multe altele. Conform planului nostru, imbunatatim in permanenta catalogul de produse, cu cel putin 20 de modele noi saptamanal.

Toate produsele beneficiaza de garantie dar si de includerea in servicii precum: Verificarea Coletului.

 

Cumpara Acum!

Leave a reply