Lentile De Contact Colorate

Lentile De Contact Colorate

Astăzi vorbim despre culori, astăzi vorbim despre lentile de contact colorate și despre calitate.

Încă de când mă mă jucam cu nuanțe de roz și verde pe pleoape îmi doream să-mi schimb culoarea naturală a ochilor mei. Prima experiență cu lentilele de contact a luat naștere în anii de liceu când trebuia să-mi schimb culoarea ochilor în ședințele foto pentru diverse produse.

Cumpara Acum Lentile de la Lensa.ro

lensa2

La recomandarea unei prietene am intrat de curând pe lensa.ro să-mi găsesc o pereche de lentile de contact albastre. A fost greu, trebuie să recunosc, pentru că au o gamă foarte largă de culori și m-am îndrăgostit fără să-mi dau seama de 8 nuanțe de albastru și încă alte nuanțe de gri. Prețurile sunt foarte accesibile și bune în comparație cu alte magazine de optică. După o serie de cercetări și comparații am ales favoritele:

Lentilele ADORE (Tri Tone Grey)

lensa3

ADORE este un brand italienesc de lentile. Acesta oferă o paletă largă de culori naturale, iar gama TRI TONE combină trei nuanțe pentru un aspect fermecător. Eu am ales culoarea Light Grey deoarece am vrut o pereche de lentile care să-mi acopere culoarea naturala a ochilor mei. Lentilele ADORE vin intr-o cutie aurie, iar soluția pentru ingrijirea acestora cât și suportul pentru depozitarea lentilelor sunt gratuite la achiziția unei perechi de lentile din aceasta gamă.

Numele produsului cu siguranță nu este doar o coincidență, I ADORE THEM! Iubesc modul în care negrul ochilor mei se combina cu cocktailul de culori oferit de lentile. Din toate lentilele pe care le-am încercat, acestea sunt cele mai moi și oferă un comfort deosebit. Având raza de curbură mare, nu am întâmpinat probleme precum vederea în ceață sau un discomfort în raza vizuala. În primele zile de încercare a produsului le-am purtat peste 17 ore, chiar uitând de prezența acestora și nesimțind nevoia insistentă de a-mi hidrata ochii. Sunt foarte comode și sunt potrivite și pentru ochii sensibili -precum ai mei. Trebuie să recunosc, am primit multe complimente la fiecare purtare. Le recomand cu drag! De asemenea, aruncați o privire peste toate lentilele din gama ADORE aici.

Cumpara Acum Lentile de la Lensa.ro

Lentilele AIR OPTIX COLORS (Blue)

lensa1

„Semeni cu Adriana Lima” ; „Parcă vad marea in ochii tăi” ; „Ce ochi frumoși ai”… Sunt câteva idei pe care le aud de când port aceste lentile. Ador compexitatea și intensitatea culorilor pe care le oferă aceste lentile. Nu am întâlnit dificultăți în aplicarea acestora. Spre surprinderea mea, se așeaza foarte repede pe ochi. Dupa perioada de testare a acestora pot spune că sunt ideale pentru un look fresh și natural, sunt foarte comode și sunt perfecte pentru utilizarea de zi cu zi. Găsiți alte lentile din gama AIR OPTIX COLORS aici.

Găsiți mai multe lentile de contact, soluții și accesorii în cel mai mare magazin de optica online din Romania www.lensa.ro. Profitați de ultimele reduceri de Black Friday!

În plus, pentru comparația produsului, aceasta este culoarea naturală a ochilor mei.

Cumpara Acum Lentile de la Lensa.ro

Leave a reply