Medicland

Medicland

Medicland.ro, una dintre cele mai mari platforme de vânzări online din România, vă pune la dispoziție o gamă largă de de produse și aparatură medicală. Platforma conține mai multe secțiuni: „Îngrijirea sănătății” , „Îngrijire personală”, „Produse pentru acasa”, „Produse ortopedice”, „Produse pentru cabinete și spitale” și „Produse pentru personalul medical”. În era vitezei, când toți suntem ocupați, a merge des la doctor devine o problemă. De ce să nu ai grijă de sănătatea ta de acasă, fără a fi nevoit să mergi la spital?

Deja devenit indispensabil la domiciliu, un termomentru este util atât pentru copii cât și pentru adulți. Îl poți folosi ori de câte ori consideri că tu sau copilul tău are febră. Durează doar câteva minute, iar cu noile modele electronice vei afla rezultatul mai rapid. Diabetul zaharat, care afectează o bună parte a populației, ridică probleme deoarece pe termen lung, o valoare a glicemiei necontrolată produce o mulțime de modificări ireversibile în organism. Așadar cine nu are nevoie acasă de un glucometru sau de teste de glicemie? Medicii le recomandă chiar și celor care nu se cunosc cu diabet, un glucometru pentru acasă pentru a-și afla din când în când valoarea glicemiei. Diabetul nu apare brusc, el apare în timp. Și este foarte important ca această boală să fie descoperită în stadiile incipiente.

Bolile cardiovasculare reprezintă la ora actuală principala cauză de deces pe glob, iar în aceste condiții, achiziționânduți propriul tensiometru de braț, mecanic sau digital îți poți monitoriza tensiunea arterială de acasă. Tot o consecință a hipertensiunii arteriale sunt și accidentele vasculare cerebrale, în urma cărora mulți rămân cu diverse sechele, precum paraliziile sau incontinența sfincteriană. În aceste condiții, bolnavii devin dependenți de o
altă persoană și au nevoie o atenție aparte. Spre exemplu, stând mult timp în pat nemișcați se aleg cu escare pe corp. Aceste pot fi evitate daca se folosesc saltele de pat antiescare.

De asemenea, cadrul de mers, cârjele, WCul portabil, scaunul cu rotile sau scutecele pentru adulți sunt doar câteva dintre lucrurile de care aceștia au nevoie. Durerile de spate, de gât sau alte dureri articulare sunt o altă problemă care apare nu numai la cei în vârstă, ci și la tineri. Statul incomod la birou, munca multe ore în șir contribuie la această problemă. Folosind perne electrice, a parate de masaj sau electrostimulatore, orteze, lombostat, corsete articulațiile tale vor fi mai fericite.

Alergiile respiratorii, în creștere continuă în ultimii ani din cauza aerului impurificat pe carel respirăm, pot fi evitate sau tratate la domiciliu folosind un a parat cu aerosoli precum cel Omron, J oycare, Laica, M edifit, D igio2, un inhalator cu nebulizare sau un a parat salin (S altair Domo), umidificator sau purificator al aerului care creează în cameră o atomosferă precum cea dintro salină.

Ești student la medicină și dorești să achiziționezi un stetoscop? Nimic mai simplu. Medicland îți pune la dispoziție o mulțime de modele, iar la stetoscoapele Littmann le ai la cele mai mici prețuri. Îți poți alege și o uniformă medicală (halat, costum medical, papuci, saboți ) care să se asorteze cu stetoscopul. Un doctor trebuie să arate bine.

Ești un medic tânăr care dorește să îsi deschidă propriul cabinet medical? Platforma noastră comercializează mobilier (precum pat de spital) și instrumentar medical, dar și alte echipamente (aparat EKG, pansamente, mănuși). Statul în picioare multe ore în șir, îți produce varice la membrele inferioare. Dacă ai vene vizibil dilatate și nu vrei să ajungi să te opereți, îți recomandăm să folosești ciorapicompresivi .

Atunci când suferi de o boală cronică și trebuie să urmezi tratament zilnic, la diverse ore, se întâmplă frecvent să uiți să îți administrezi medicamentele la timp. Folosind cutii de medicamente cu alarmă sonoră atunci când a sosit timpul să ți le administrezi, totul devine o joacă de copil.

Urmezi o dietă și vrei să îți monitorizezi greutatea corporală? Folosind cântare electronice poți face acest lucru mult mai ușor. De asemenea platforma îți pune la dispoziție cântare pentru bebeluși, căni filtrante, aparate de vidat sau sterilizatoare.

Medicland comercializeaza toata gama de produse Hartmann (pansamente profesionale pentru tratamentul si preventia escarelor, a ulcerului varicos si a piciorului diabetic, fesi, comprese, plasturi) alaturi de o serie completa de produse ce vor contribui la intretinerea, reabilitarea si imbunatatirea starii dumneavoastra de sanatate: scutece, tampoane pentru incontineta urinara, paturele absorbante, produse de igiena, orteze (genunchiera, taloneta, corset, lombostat, brau, guler cervical) si produse ortopedice (cadru de mers, rolator, baston ortopedic, carja, carucior handicap sau fotoliu rulant, scaun de toaleta si baie, scaun de vana si dus, scaun wc de camera) toalete portabile, saltele antiescare si paturi medicale .

 

 

Cumpara Acum!

Leave a reply