naturalstem.ro

naturalstem.ro

NaturalStem.ro este un magazin electronic ce comercializeaza si promoveaza produsele Royal Nutrition, unul dintre cei mai mari producatori romani de produse naturiste.

Royal Nutrition isi propune sa sa vina atat in intampinarea persoanelor ce sufera de afectiuni cronice, cat si a celor care vor sa isi imbunatateasca starea generala a sanatatii prin produse adjuvante la tratamentele alopate pe care le administreaza deja, vizand un stil de viata mai sanatos prin administrarea de produse 100 % naturale.

Royal Nutrition analizeaza indeaproape feed-back-urile clientilor si incearca, pe baza experientelor cu acestia, dar si cu alte persoane care utilizeaza produse de profil.

Astfel, reusind sa centralizeze informatiile, pentru a putea, pe viitor, impreuna cu specialistii cu care colaboreaza, sa ia deciziile cele mai potrivite in ceea ce priveste atat produsele, cat si principiile dupa care functioneaza, pentru a putea sa devina intr-un timp cat mai scurt, rezultatul perfect al nevoilor clientilor sai.

Cum lucram ?

Gama noastra de produse este specializata, motivul principal fiind faptul ca targetam foarte bine produsele pe categorii de clienti si vizam specializarea pe domeniile in care consideram ca avem expertiza.

Preturile produselor promovate se incadreaza in aria 100 lei – 650 lei, iar media de comanda este de 345 lei.

Oferim TRANSPORT GRATUIT la comenzile de minim 400 lei, iar plata se face RAMBURS.

 

 

Cumpara Acum!

Leave a reply