noudinnou.ro

noudinnou.ro

Nou din Nou e un magazin online de produse IT refurbished. Pe site se gasesc produse care nu sunt noi, dar nici la mana a doua, pentru ca, inainte de a fi repuse in circulatie, sunt verificate de specialisti in IT care se asigura ca verifica ce e de verificat si repara ce e de reparat. Un produs IT care a fost candva nou e reconditionat de specialisti si devine nou din nou.
Un computer pe care s-au jucat niste gameri ajunge acum in casa unor parinti care vor sa-si stalkuiasca copiii pe Facebook.

Un laptop cu care un designer a montat filme in After Effects il ajuta acum pe un student sa se uite seara la seriale in loc sa invete.

Un obiect care i-a prins bine cuiva candva, azi ii prinde bine altcuiva.
Categorii de produse pe noudinnou.ro: calculatoare, monitoare, laptopuri, imprimante, componente, retelistica, accesorii IT.

Publicul tinta: B2B (firme mici si mijlocii, indiferent de domeniul de activitate) + B2C (studenti, IT-isti etc), sectorul public (licee, scoli, institutii publice).

De ce e ok sa recomanzi noudinnou.ro:
– garantie de 2 ani pentru de calculatoare si monitoare si garantie de 1 an pentru restul echipamentelor, cu posibilitatea de extindere cu pana la 24 de luni pe langa garantia standard
– drept de retur in termen de 30 de zile si returnarea banilor in cel mult 10 zile lucratoare
– transport gratuit la comenzi de peste 199 RON
– licente Microsoft preinstalate pentru produsele achizitionate
– preluare imediata a comenzilor de catre consultantii de vanzari
– promotii de preturi la cele mai bune produse

 

 

Cumpara Acum!

Leave a reply