organicplant.ro

organicplant.ro

Organicplant.ro este magazinul online cu o gama larga de produse provenite din surse 100% naturale , pentru cei care vor să se trateze sau să îşi intreţină sănătatea prin metode naturale.

„Întreabă medicul” este acum doar la un click distanță! Oferim sfaturi și informaţii medicale, dar şi resursele “practice”. Suntem aici ca să ajutăm, să informam, să alegeţi și să trataţi!

Special pentru clientii nostri, am creat o secțiune de Consultanță Fitoterapie și Nutriție, prin care acestia pot obține sfaturi și informații medicale direct de la Dr. Ciprian Ene, Medic chirurgie generală – Specializat în Medicina Bio-Informațională.

Produsele noastre previn toată gama de afecțiuni și sunt în armonie cu întreaga structură a organismului!

Principalele categorii de produse Organicplant.ro sunt:
– Suplimente alimentare – concentrații optime de ingrediente active recomandate în vederea obținerii celor mai bune rezultate pentru întreaga familie
– Produse pentru copii- create special pentru a se adapta nevoilor celor mici, fiind lipsite de factori alergogeni și substanțe toxice care i-ar putea îmbolnăvi
– Cosmetice Premium – îmbinarea de ingrediente 100% naturale, organice și avantajele științei
– Organic Food – Produse BIO raw vegane certificate

Organic plant.ro colaboreaza direct cu cu cei mai mari producatori din tara si internationali , oferind o selectie a celor mai bune produse naturale, la cele mai accesibile preturi si in cel mai scurt timp.

 

 

 

Cumpara Acum!

Leave a reply