parisbeauty.ro

parisbeauty.ro

ParisBeauty.ro este un important reper pe piata online de produse frantuzesti Couleur Caramel in zona Machiaj Bio, Florame in zona Cosmetice Bio si Ingrijire corporala, de asemenea avand un rol important in distributia de produse si materie prima pentru Aromaterapie, toate avand certificari internationale Ecocert si BioCosmetics. Venim in intampinarea clientilor cu o gama larga de produse, fapt destul de rar intalnit pe piata de profil, unde gama de culori, nuante din domeniul makeup este destul de limitata si fara prea multe optiuni. Acesta este unul din punctele forte – varietatea produselor de machiaj, dar si varietatea Uleiurilor esentiale din categoria Aromaterapie.

De fapt sunt foarte multe puncte forte, calitatea produselor este exceptionala, ridicandu-se mult peste medie, fiind usor catalogate in gama Premium, atat din prisma continutului cu efecte notabile, cat si a ambalajelor de inalta clasa.

Perceptia generala asupra produselor este una superlativa, care reflecta clar notiunea Made in France.

Afiliatilor nostri le oferim un procent de 5% din vanzari, cu o perioada de recurenta de 60 zile. Media comenzilor in ultima luna este de 250 Lei fara TVA, ceea ce inseamna ca la fiecare comanda finalizata in magazinul nostru www.parisbeauty.ro veti primi un comision de 12,5 Lei.

Produsele cosmetice intra in categoria produselor consumabile usor (rapid), ceea ce asigura repetarea si reinnoirea frecventa a comenzilor din partea clientilor. Punem un foarte mare accent pe fidelizarea acestora, iar multumirea clientilor este o prioritate pentru noi.

 

Cumpara Acum!

Leave a reply