Pentrugatit.ro

Pentrugatit.ro

KitchenShop a fost creat din pasiunea noastra pentru viata si pentru gatit si vrem sa vina in intampinarea tuturor celor care, ca si noi, impartasesc pasiunea pentru bucuriile gustoase ale vietii!

 

Avem o oferta de peste 5.000 de produse care pot acoperi printre cele mai exigente gusturi ale pasionatilor de gatit. Ne-am informat, am experimentat si apoi am mers la producatorii care azi reinventeaza gatitul in lume. Suntem importatori unici in Romania pentru cea mai mare parte a brandurilor pe care le comercializam, o dovada in plus asupra calitatii serviciilor oferite de noi. La noi veti gasi renumitele cutite Zwilling, vasele de gatit din ceramica Emile Henry sau tigaile, cratitele si oalele Demeyere, unul din putinii producatori din lume care ofera o garantie de 30 ani pentru uzul casnic.

 

Avem o retea formata in acest moment din 15 magazine fizice, din care 4 in Bucuresti  (Afi Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Vulcan Value Center si Cora Pantelimon), Constanta, Timisoara, Iasi, Cluj, Bacau, Oradea, Sibiu, Brasov, Tg. Mures si Ploiesti (2 magazine) in care clientii pot vedea si testa produsele noastre.

 

 

 

Cumpara Acum!

Leave a reply