PitiClic.ro

PitiClic.ro

PitiClic: CD-uri cu software educational pentru copii. Si nu numai software…

Gama noastra de produse software (CD-uri, produse propri) a fost extinsa cu noi categorii de produse:

– produse de tip “Fa cu manuta ta” in tandem cu software EDU dedicat

– produse de tip “joc de masa” in tandem cu sofware dedicat

– seria “PitiClic ACTIV”: Covorasul PitiClic – un dispozitiv care se conecteaza pe USB la calculator si inlocuieste (pentru comenzile de intrare) tastatura si mouse-ul. Vine in pachet cu software EDU dedicat. Alte noi programe (jocuri, lectii) pentru “covoras” se gasesc pe CD-urile PitiClic.

Produsele “PitiClic” reprezinta o referinta in peisajul educational romanesc, fiind de peste 10 ani numarul 1 pe piata de software educational dedicat copiilor de gradinita.

A doua linie de produse, ca pondere in produsele noastre, este reprezentata de gama PitiClic SENIOR, dedicata copiilor din ciclul primar (de la clasa pregatitoare, pana la clasa a 4-a).

Toate programele noastre sunt sub forma de joc. Cei mici, dupa o jumatate de ora de lucru, daca vor fi intrebati ce au facut, vor raspunde “M-am jucat!”. Este exact ceea ce ne dorim: ei sa perceapa totul ca pe o joaca. Dar in spatele ecestei aparente de joc, exista ample scenarii educationale si un bogat continut didactic, in conformitate cu programa scolara. Toate CD-urile PitiClic sunt avizate de Ministerul Educatiei.

 

Cumpara Acum!

Leave a reply