runningshop.ro

runningshop.ro

RunningShop.ro a fost primul magazin de alergare si triatlon din Romania. Din 2009 am reusit sa realizam o colectie de branduri si articole specializate.

Alergarea este sportul care a cunoscut cea mai dinamica expansiune dintre toate sporturile de masa. In ultimii ani s-a ajuns la un numar de peste 100 competitii per sezon, iar cel mai mare eveniment, Maratonul International Bucuresti, a strans la start peste 10.000 sportivi amatori.

Investitiile in echipamentele de alergare sunt continue, tot timpul anului astfel ca reprezinta o categorie extrem de interesanta pentru afiliati. De asemenea valoarea produselor nu este deloc de neglijat, fiind produse profesionale.

Ii ajutăm pe clienții nostri să scape de stresul de peste zi, să iși tonifice corpul și să își limpezească gândurile, practicând sportul preferat cu cele mai bune echipamente. Din selectia de peste 4.000 de produse si 140 branduri se numara Asics, Salomon, The North Face, Polar, Garmin, PowerBar, Isostar, Tyr, Inov8, Adidas, CamelBak, Compressport, GoPro.

 

 

 

Cumpara Acum!

Leave a reply