star-vault.ro

star-vault.ro

Pentru ca ne-am dorit sa ne diferentiem pe piata de profil din Romania am dezvoltat un portofoliu complet de servicii si solutii in cloud furnizate direct din propriul Centru de Date – certificat TIER 3 de Uptime Insitute si localizat in Bucuresti.
Detinem expertiza, tehnologia si experienta necesara pentru implementarea oricarui proiect in cloud! De la gazduire echipamente la Infrastructura ca serviciu (servere virtuale, servere dedicate, desktop-uri ca serviciu), Software ca Serviciu (aplicatii software la cerere sau predefinite), Platforma ca serviciu, la solutii de business complexe.

Toate acestea cu zero investitie initiala, disponibilitate si securitate garantata a datelor!

 

StarVault Elasticloud:

O platforma cloud un pic mai altfel … elastica, furnizata direct din Centrul de Data Star Storage (ww.star-vault.ro). Adica este exact asa cum trebuie: scalabila, flexibila, unde platesti doar pentru cat consumi, fiind o platforma preplatita!
Este dedicata atat dezvoltatorilor web, caci suporta medii de dezvoltare de tipul: Java, PHP, Ruby on Rails, Node.js, Phyton, cat si celor care au nevoie de servere virtuale sau care isi doresc o aplicatie Open Source (WordPress, Magento, Sugar CRM, Liferay, Drupal, Alfresco etc) deja preinstalata si preconfigurata! Evanghelizeaza conceptul de cloud elastic si ai posibilitatea de a castiga 10 lei pentru fiecare cont de trial generat !

 

Cumpara Acum!

 

Leave a reply