stilisimo.ro

stilisimo.ro

Magazinul www.stilisimo.ro vinde o gama larga de produse ce includ: parfumuri, farduri, fonduri de ten, rujuri, luciuri de buze, mascara sau oje – destinate doamnelor si domnisoarelor, dar nu ii uita nici pe domni carora le oferim posibilitatea de a-si alege parfumul, aftershave-ul, crema de ras sau samponul de la noi.

Incercam sa mentinem preturile la niveluri cat mai scazute si, in acelasi timp, sa furnizam servicii de asistenta / consultanta clienti de cea mai inalta calitate. Datorita relatiei deosebit de bune pe care o avem cu furnizorii nostri, companii internationale de prestigiu si incredere, reusim sa actualizam stocurile de marfa cu cele mai noi produse in materie de cosmetice si produse de infrumusetare.

Targetand o larga clientela cu varste cuprinse intre 16 si 55 de ani si cu o raspandire demografica pe intreg teritoriul Romaniei, reusim rate de conversie bune pe care dorim sa le crestem cu ajutorul dvs.

Ce recomanda site-ul nostru:
– gama variara de produse
– continua largire a ofertei de produse
– multitudinea de branduri prestigioase foarte rar intalnite in Romania
– oferta de preturi foarte atractiva
– simplitatea si ergonomia site-ului, in general, si a formularului de comanda, in particular
– livrarea atat prin Curierat Rapid, cat si prin Posta Romana, astfel incat costurile de transport sa ramane mici indiferent de localitatea de destinatie a coletului
– comenzile cu valori de minim 150 lei au livrarea gratuita
– livrarea de face intr-un interval de maxim 24-48 ore de la lansarea comenzi

Cumpara Acum!

Leave a reply