Upgrade La Culoarea Ochilor

Upgrade La Culoarea Ochilor

N-am fost vreodata perfecta si nici nu visez sa fiu. Numai ca, exista unele lucruri pe care am visat intotdeauna sa le pot schimba la mine. Unul dintre ele este culoarea ochilor. De cand ma stiu, mi-am dorit sa am ochii albastri ca marea. Deocamdata mi-am schimbat culoarea ochilor doar virtual prin intermediul unei aplicatii si ma gandes serios sa imi cumpar cateva perechi de lentile colorate, mai ales ca am gasit niste oferte de pret foarte bune pe Lensa.ro

Lensa este unul din cele mai serioase magazine online de optica, avand pe site sute de produse de calitate foarte buna de la producatori cunoscuti(Bausch & Lomb, Ciba Vision, Cooper Vision, Johnson & Johnson, Maxvue Vision, Sauflon). Vorbim aici de lentile de contact care pot inlocui ochelarii de vedere, lentile de contact colorate si ochelari de soare pentru femei, barbati si copii.

Cumpara Acum Lentile de la Lensa.ro

Numai priviti aici, cate modele de lentile de contact albastre sunt pe site! Cum sa nu iti vina sa ii scrii mosului sa iti aduca macar doua perechi de lentile: unele albastru inchis si unele albastru mai deschis. Mai ales ca preturile mi se pare bune comparativ cu cele de pe alte site-uri, pentru o pereche de lentile pe care le poti purta 90 de zile. De ce mi se pare mai simplu sa mi le cumpar online? Pentru ca am mai fost odata intr-un magazin de profil si am adresat vreo doua intrebari unei domnisoare care parea deranjata si plictisita. Aici am toate informatiile, toate detaliile despre lentile, cand si cum sa le port si pe ce tip de culori naturale ale ochilor dau mai bine. E cel mai mare magazin de lentile de contact colorate din Romania si am garantia ca produsele comandate sunt de calitate. Gasesc in acelasi loc si solutii de intretinere pentru lentile de care am mare nevoie pentru ca tin la sanatatea ochilor mei dar si accesorii pe care utilizatoarele de lentile de contact trebuie sa le aiba: suporturi pentru lentile, picaturi oftalmologice(lacrimi artificiale). Majoritatea lentilelor de pe stoc se pot livra in 24 si le primesti direct la usa platind numai 9 lei. Nu cred ca mai gasiti in alta parte transport asa ieftin pentru lentile de contact. In plus, pentru doamnele care ar trebuie sa poarte ochelari, se pot executa si lentile colorate cu dioptrii, ceea ce mi se pare fantastic.

Cumpara Acum Lentile de la Lensa.ro

Mi se pare o metoda simpla si necostisitoare de a-ti schimba look-ul prin schimbarea culorii ochilor, punandu-ti lentile colorate.

 

Leave a reply