pieseautodetop.ro

pieseautodetop.ro

www.pieseautodetop.ro este unul din cele mai mari magazine online de vanzari piese auto noi pentru toate marcile si modele de masini. Suntem o companie tanara infiintata in 2013, dar cu o vasta experienta in identificarea si vanzarea pieselor auto pe piata din Romania.

Experienta in domeniu precum si renumele furnizorilor constituie o garantie a calitatii produselor oferite.

Comercializam o gama de peste 500.000 piese de schimb si accesorii auto noi din import si autohtone: elemente de caroserie, faruri, lampi semnalizare, geamuri, chedere, amortizoare, arcuri, casete directie, cutii viteze, planetare, cardane, uleiuri auto, stergatoare parbriz, baterii auto, etc.
Piata de piese auto este una dintre cele mai aglomerate din Romania. Din pacate, majoritatea celor ce activeaza pe acest segment pun profitul deasupra satisfactiei clientului, suntem convinsi ca cel putin odata ati simtit si dvs. gustul amar al unei achizitii care nu si-a meritat banii. Tocmai de aceea, noi, cei care suntem in spatele site-ului www.pieseautodetop.ro, incercam sa ne implicam cu tot sufletul in ceea ce facem. Intreaga noastra activitate urmareste ca dvs. si toti clientii nostri sa fiti multumiti de ceea ce oferim.

Cumpara Acum!

Leave a reply