alevia.com.ro

Site-ul alevia.com.ro reprezinta prezenta on-line a companiei Alevia, producator roman de suplimente alimentare si ceaiuri din 1994. Misiunea noastra este sa fim un sprijin real pentru sanatatea cat mai multor oameni.
Site-ul, pe langa cele 127 de suplimente alimentare si 61 de sortimente de ceaiuri pe care le propune iubitorilor de sanatate, contine si o sectiune in care oamenii pot scrie mesaje sau cere sfatul specialistului Alevia si o sectiune in care produsele sunt recomandate in functie de afectiunea pe care o are consumatorul.

Cele mai vandute produse:
Mai, iunie si iulie insemna sezonul de slabire si din acest motiv produsul Silfide se vinde foarte bine in aceasta perioada. Are si discount de 30%. Promovam produsul in offline prin campanie TV si multe persoane intra pe net sa vada produsul dupa ce vad spotul la TV.

Apoi, produsul Ginkana, pe baza de Ginkgo biloba e unul dintre cele mai cunoscute ale noastre. Se adreseaza in special persoanelor peste 40 de ani care fie vor sa-si sustina capacitatea de memorare si concentrare, fie au probleme de circulatie a sangelui.

Sucurile de Noni tahitian si Aloe vera sunt foarte cautate in on-line. Energizeaza, detoxifica si “repara” organismul.

Coenzima Q10 200mg este un produs pentru energie si inima care e in topul vanzarilor noastre pe on-line.

Recomandam produsele de mai sus pentru ca sunt in topul vanzarilor noastre pe on-line. Insa, va puteti orienta catre orice alt produs. Toate sunt certificate ISO:9001 cu Lloyd’s Register din Marea Britanie si notificate de Ministerul Sanatatii.

 

 

Cumpara Acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *