andyszekely.ro

Shop.andyszekely.ro este un magazin online ce conține produse educaționale (cărți, produse multimedia și programe online) pentru oamenii interesaţi de excelență în carieră şi în viaţa personală, create de Andy Szekely, iniţiatorul pieţei de dezvoltare personală şi profesională din România.

Ceea ce diferențiază aceste produse de altele asemănătoare de pe piață îl reprezintă faptul că ele sunt rezultatul a peste 20 de ani de experiență directă și personală pe piața din România a autorului și a contactului direct al acestuia cu cei mai mari traineri din lume: Julie Hay, Tony Robbins, Robin Sharma, Robert Dilts, Richard Bandler, Brendon Burchard, Shelle Rose Charvet, Paul McKenna, Andy Harrington etc.

Andy a creat propriile concepte și programe de dezvoltare personală și profesională a adulților investind constant în propria sa dezvoltare și aplicând apoi noțiunile învățate pe piața din România pentru a le adapta la realitatea și nevoile de aici.
Î
n prezent, Andy Szekely este autor, trainer, coach, antreprenor și este unul dintre cei mai apreciați public speakeri din România. A scris 7 cărți (inclusiv prima carte de NLP din România – ”NLP- Calea succesului” publicată în 2002) și a creat peste 150 de ore de materiale multimedia – disponibile în shop-ul online – pe teme precum:
– Antreprenoriat
– Branding personal
– Comunicare
– Dezvoltare personală (Misiune personală, Stimă de sine, Inteligență emoțională, Stabilirea obiectivelor)
– Educație
– Influențare și persuasiune
– Parteneriate și relații
– Performanță
– Prezentări și discursuri
– Productivitate
– Prosperitate
– Vânzări și negocieri

Produsele sunt disponibile pe www.shop.andyszekely.ro
Andy Szekely este, de asemenea, fondatorul Grupului de firme AS şi al Fundaţiei Alpha Leadership si primul creator român al unui program de training de tip franciză – Powerful Business Persuasion (tehnici de vânzare şi influenţare).

 

 

Cumpara Acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *