fleximo.ro

Fleximo.ro a aparut din dorinta si nevoia de a ridica standardul in materie de mobilier si accesorii pentru cei mici si ofera o colectie ampla si bine integrata de produse dedicate copiilor intre 0 si 15 ani – de la mobilier si decoratiuni pana la jucarii.

Conceptul de la care am pornit este lipsa compromisurilor, atat in ceea ce priveste calitatea produselor, cat si in ceea ce priveste calitatea serviciilor furnizate. Am ales sa cream in jurul Fleximo o lume in care nu exista jumatati de masura, mai ales avand in vedere faptul ca in centrul acestei lumi se afla copiii nostri.

Aceasta viziune are in spate spirite tinere, dar si o echipa de oameni care lucreaza de peste un deceniu in retail-ul cu mobilier premium.
Furnizorii Fleximo sunt atent selectati dupa criterii ce tin de calitatea produselor si a materialelor folosite, sustenabilitate, siguranta, impactul asupra copiilor si asupra mediului inconjurator.

Toate produsele Fleximo indeplinesc standardele europene de calitate si siguranta pentru cei mici si sunt aprobate si certificate de catre forurile internationale specializate. Acordam o atentie deosebita factorilor care pot influenta confortul, sanatatea si bunastarea copiilor, dar si factorilor care tin de utilitatea si latura practica a produselor.

Avem ca parteneri producatori cu traditie din Danemarca, Franta, Polonia, SUA, cunoscuti in domeniu ca branduri de referinta, mare parte dintre ele aduse in exclusivitate de Fleximo.

Pe langa stocuri permanente la majoritatea produselor, Fleximo pune la dispozitia parintilor logistica proprie si servicii gratuite de consultanta in privinta amenajarilor spatiilor dedicate copiilor. Pentru mobilier Fleximo poate asigura livrare si montaj cu echipa proprie.

 

Cumpara Acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *