luxuryline.ro

Magazinul online LuxuryLine.ro include colectiile complete de lenjerie de lux ale casei de productie poloneze Axami, fiind importator oficial al acestei marci. Cu o experienta de aproape 4 ani, magazinul s-a impus pe piata fiind foarte vizitat de clientii care apreciaza calitatea si rafinamentul.

Produsele sunt confectionate din materiale de cea mai inalta calitate, sunt fabricate in Polonia si sunt la preturi accesibile, acestea fiind calitati care au fidelizat clientii: multi dintre acestia revin periodic in magazinul nostr

 

Produsele fac parte din colectii, cele mai apreciate fiind colectiile Extravaganza, In Bloom si Soft Sensation, si sunt impartite in categorii (sutien, slip, portjartier, etc), fiecare categorie avand filtre (culoare, marime, tip, colectie) care ajuta clientul sa gaseasca produsele dorite. De asemenea, exista
piese de lenjerie special create pentru mirese, lenjerie in marimi mari si foarte mari (XXL-XXXXL si sutiene cu marimi de pana la 95G) si lenjerie sexy (colectia Spicy sau I Dare You).

Livrarea produselor se realizeaza prin firme de curierat rapid: produsele aflate pe stoc sunt livrate in 24 de ore de la confirmarea telefonica sau prin email din partea clientului, iar produsele care nu sunt pe stoc se livreaza in aproximativ 10 zile (maxim 20 de zile in perioadele foarte aglomerate/sarbatori).

 

 

Cumpara Acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *