nutrishape.ro

NutriShape este un Cabinet de Coaching Nutritional care ofera consiliere nutritionala personalizata prin tehnici de coaching si NLP. Astfel, imbinand nutritia personalizata si sanatoasa cu tehnicile de modelare a comportamentului alimentar GARATAM ATINGEREA GREUTATII PTIME la finele programului de coaching nutritional.

Avantaje competitive:
– Personal calificat in nutritie*(nutritionisti acreditati ), *cu studii de NLP* (programare neuro-lincvista) si *Coaching* – un mix unic pe piata din Romania care are rezultate garantate pentru oricine vrea sa atinga greutatea optima.
– Singura clinica de nutritie care ofera plan alimentar personalizat inca de la prima consultatie*. Dupa diagnoza initiala amununtita si interpretarea analizelor (doar in cazul afectiunilor), se stabileste obiectivul, se verifica ecologia acestuia, se stabileste planul personalizat (durata programului) si se personalizeaza primul plan alimentar personalizat dupa preferintele culinare, programul si obiectivul clientului.
– Pe parcursul de coaching nutritional se explica gradual toate mecanismele nutritiei sanatoase si se folosesc technici de modelare comportamentala prin NLP, astfel dupa atingerea obiectivului clientul are capacitatea sa se mentina pe termen nelimitat cu ajutorul cunostintelor si abilitatilor dobandite. Mai mult *la finalizarea programului clientul beneficiaza de mentinere inclusa: 3 sedinte de coaching pt mentinere gratuite pe an.*
– Serviciul este garantat – atingi greutatea optima, altfel e gratuit. *Daca clientul nu a atins greutatea optima la finalul programului de coaching stabilit in prima sedinta, chiar daca a respectat planul alimentar si indicatiile nutritionistului si este nemultumit, returnam contravaloarea programului.
– Flexibilitatea pachetelor nutritionale *- dam posiblitatea platii la sedinta, 160 lei prima sedinta si 130 lei sedintele saptamanale – pana la finalizarea programului stabilit in prima sedinta, sau oferim posibilitatea platii in avans oferind reduceri considerabile – o luna – 499 lei (redus de la 550); 2 luni 949 lei (redus de la 1070); 3 luni 1349 lei (redus de la 1590)
– Suport continuu – *pe parcursul programului comunicam instant prin FB; whatsapp; mail, telefon. Ex: Daca esti in magazin si nu gasesti alimentul de care ai nevoie contactezi instant nutritionistul.

 

 

Cumpara Acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *