PC M@DD

Inca de la infiintare in anul 2002, Madd Electronics Group a pus accentul pe mobilitate si viteza cash flow-ului in detrimentul unui profit mai mare, atragandu-si astfel de partea sa o cota de piata consistenta pe de o parte, precum si reactii dintre cele mai diverse din randul concurentei pe de alta parte. Pana in prezent Madd Electronics Group s-a afirmat astfel ca un jucator distinct, care a castigat respectul celor mai mari jucatori ai pietei din Romania.

O alta trasatura importanta este stocul, indiferent de perioada de referinta. Puterea unei firme nu consta in campanii de marketing sau publicitate intense, intr-un tam-tam permanent in mass-media, in autointitulari glorioase de “distribuitori nationali”, ci in lucruri mai simple: in capacitatea de a satisface orice fel de cerere oricat de mare ar fi, intr-un stoc constant si divers , si intr-o lume atat de dura financiar, mai consta in capacitatea de a ajuta partenerul nu prin “suport tehnic”, “linii verzi” sau prin banere publicitare, ci prin creditare si discount-uri.

Firma Madd distribuie produse Dell pe piata IT din Romania din anul 2002, iar din 2010 devine Dell registered partner si partener Microsoft Refurbisher.

Datorita acestor programe avem acces la o serie de resurse oferite de partenerii nostrii pentru a putea servi clientul mai eficient si la costuri optime . Profilul firmei noastre e vanzarea de componente PC si de sisteme complete atat pe piata de distributie nationala cat si pe cea de end-user. *”Istoria e scrisa de invingatori”* spune un vechi dicton. Si tot istoria ne invata ca nu exista nimic etern pe acest pamant, cu atat mai mult intr-un domeniu ca cel IT: nici un brand, nici un produs. Ca atare, nici dupa perioada de pionierat, Madd Electronics nu a incercat sa puna pe cartea sa de vizita nume sonore pe care sa le reprezinte pe piata interna in ciuda parteneriatelor deja existente cu unii dintre acestia.Folosindu-se nu rareori de conjunctura externa defavorabila vanzarilor, de excelentele sale relatii cu partenerii din EUROPA, dar si cu canalele oficiale, Madd
Electronics a imbinat perfect avantajele pretului excelent de IMPORTATOR DIRECT cu logistica si imaginea conferita de sprijinul acordat direct de catre vanzator.

 

Cumpara Acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *