sports.store.ro

Cine este sports.store.ro
Sports.store.ro este un magazine online de curand infiintat si care isi propune sa distribuie online in Romania echipamente de tenis (rachete, thermobag-uri, racordaje, grip-uri si pantofi de tenis) marca Yonex. Este o afacere de familie pornita din pasiunea fondatorilor pentru acest sport si aceasta marca.

Cine este Yonex
Yonex este o firma japoneza infiintata de Minoru Yoneyama in 1946 pe atunci fabricant de produse din lemn pentru industria de pescuit (flotoare si plase de pescuit din lemn) aflata in plin avant in acei ani. In 1957 Minoru Yoneyama devine interesat de un sport ce se bucura de o imensa popularitate in Japonia si alte cateva tari asiatice: badminton si devine subcontractor ‘official equipment manufacturer’ (OEM) pentru Sanbata, o firma japoneza producatoare de rachete de badminton. In scurt timp rachetele produse de Yoneyama capata un renume deosebit mai ales datorita calitatii lor legendare si, atunci cand Sanbata intra in faliment, Yoneyama decide sa mearga mai departe in nume propriu. Rachetele produse de Yoneyama sunt revolutionare la vremea lor exemplu fiind racheta de aluminiu T-7000 din 1969 sau CARBONEX 7 si CARBONEX 8 din carbon condensate cu fibra de sticla din 1977. In 1980 apare tehnologia ISOMETRIC pentru care Yonex a devenit legendara si este recunoscuta si in zilele noastre.

Mai multe detalii despre istoria si tehnologiile Yonex le puteti gasi pe adresa: http://sports.store.ro/de-ce-yonex/

Ce oferim clientilor
Sports.store.ro ofera clientilor toata gama de echipament de tenis YONEX indiferent de varsta. Marea majoritate a produselor au preturi mai mici sau foarte apropiate de cele de pe Tennis Warehouse Europe (care este un etalon al preturilor echipamentelor de tenis) pentru ca ne dorim ca romanii sa descopere brand-ul Yonex. Pe langa varietatea de produse mai oferim clientilor si:
– consultanta gratuita in alegerea rachetelor si/sau racordajelor potrivite varstei, nivelului si tipului de joc;
– transport prin curier rapid in orice localitate din Romania, fara taxa de km sau kg suplimentare ci doar contra unei taxe de 25 lei;
– transport gratuit la comenzi peste 299 lei;
– sprijin financiar prin preturi personalizate pentru parintii care au copii jucatori de performanta;
– sprijin prin preturi preferentiale pentru cluburi de tenis din Bucuresti si tara.

 

 

 

Cumpara Acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *