tudorpop.ro

jumatatea lunii martie. Momentan linia de produse este mica, dar produsele sunt de o calitate superioara si cu design original.

Butonii sunt din argint masiv 925, iar designul este inspirat din cultura si traditia romaneasca.

Sosetele sunt din fibra de bambus, un material din ce in ce mai cautat datorita calitatilor deosebite: absoarbe pana la de 4 ori mai mult decât bumbacul. Ecologice și naturale, șosetele din fibră de bambus sunt antialergice și diminuează mirosurile neplăcute. În același timp, acest material lasă pielea să respire.

Setul Whiskey Stones este cadoul perfect pentru bărbatul care apreciază un single malț la temperatura perfectă. Aceste cuburi din granit funcționează la fel ca gheața, exceptând topirea. Astfel, aroma de whiskey nu este compromisă.

In timp, vom diversifica si modelele si categoriile. Am inceput cu un procent de 6,5 pe care il oferim afiliatilor, dar ne propunem sa crestem acest procent in functie de rezultatele obtinute.

Tudor Pop este un brand ce contopeşte masculinitatea, arta, tradiţia şi inovaţia.

Tudor Pop vorbeşte despre rafinament şi bun gust în completarea ţinutei bărbatului urban, sofisticat, care apreciază un design original şi materialele naturale de primă clasă. Accesoriile Tudor Pop reprezintă un accent distinctiv al oricărei ţinute bărbăteşti, fie ea casual sau elegantă. Ele atrag atenţia în mod subtil şi conferă o amprentă memorabilă celui care le poartă.

Produsele Tudor Pop sunt livrate într-o manieră impecabilă, într-o prezentare de înaltă ţinută, astfel încât pot constitui cadoul ideal pentru acele ocazii speciale din viaţa partenerilor, colegilor sau prietenilor. Livrarea se face prin firma de curierat Porumbelul.

Misiunea Tudor Pop este de a le oferi clienţilor accesorii vestimentare masculine cu design inovativ, de inspiraţie artistic- românească, într-o execuţie de primă linie şi cu materiale de cea mai bună calitate.

Viziunea noastră este de a deveni una dintre cele mai apreciate linii de accesorii vestimentare pentru bărbaţi, oferind experienţe unice atât celor care vor purta produsele noastre, cât şi celor care le vor face cadou.

Orice accesoriu din portofoliul nostru reflectă respectul pe care brandul Tudor Pop îl poartă originalităţii, autenticităţii şi calităţii. Acestea sunt valorile pe care le veţi regăsi în orice produs sau serviciu Tudor Pop.

 

Cumpara Acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *