Avon

Avon este lider pe piata cosmeticelor din Romania incepand cu anul 2002, pastrandu-si aceasta pozitie de atunci si pana in prezent. Conform studiului desfasurat de Nielsen in 2013, 8 din 10 femei folosesc produsele Avon, iar Broșura Avon este cea mai citită publicație de beauty cu un tiraj de peste 500.000 de exemplare.

Orice Reprezentant Avon poate avea gratis magazin pe www.avon.ro. Clientii Avon pot comanda produsele de la Reprezentantul preferat sau din zona in care locuiesc. In ultimele 6 luni, zeci de mii de clienti Avon s-au bucurat deja de cosmeticele preferate comandate de la Reprezentantii lor pe avon.ro.

Fiecare client poate alege Reprezentantul care-i va livra comanda. Poate alege fie un Reprezentant cu care colaboreaza de mult timp sau cel mai apropiat Reprezentant de adresa livrarii. Daca nu alege niciun Reprezentant, comanda ii este alocata automat celui mai apropiat Reprezentant disponibil.

Produsele din site se innoiesc la fiecare 3 saptamani. Avem OFERTE SPECIALE de produse la fiecare 3 saptamani, ENDORSERI CUNOSCUTI pentru campanie care pot atrage rezultate foarte bune, OFERTE EXCLUSIV ONLINE.

LIVRAREA ESTE GRATUITA pentru clientii care solicita livrarea in aceeasi localitate cu Reprezentantul ales. Codurile promotionale aduc clientilor PRODUSE APRECIATE FULL SIZE, GRATIS. Plata se face CASH LA LIVRARE, catre Reprezentant, dupa verificarea comenzii.
Intra in campania Avon si aduna comision dupa comision!

 

Cumpara Acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *