Biciclete pentru cei mici de la nichiduta.ro

Mersul pe bicicleta se invata inca de la cea mai frageda varsta si, exersand miscarea de pedalare si cea de mentinere a corpului in pozitia adecvata, va deveni o deprindere pentru intreaga viata. Deplasarea pe bicicleta este benefica atat pentru adulti, cat si pentru copii. Mersul pe bicicleta permite deplasarea in aer liber, intarirea muschilor picioarelor si coordonarea intregului corp in scopul mentinerii pozitiei specifice in timpul deplasarii.

bicicleta-drag

Copiii cu varste de peste 4 ani pot invata sa mearga pe bicicleta in curte, in parcuri sau pe trotuare insotiti de parinti. Pentru a va asigura ca cel mic va deprinde cu rapiditate mersul pe bicicleta, este indicat sa-i oferiti o bicicleta adecvata nivelului sau de varsta. Daca doriti sa faceti o surpriza placuta celui mic, puteti accesa www.nichiduta.ro unde veti putea vizualiza si achizitiona on line una dintre bicicletele comercializate aici. Oricare dintre modelele alese au cateva caracteristici generale: sunt rezistente, au dimensiunile adecvate diferitelor varste, aderenta cauciucului este perfecta pe orice tip de teren. Pentru a va usura alegerea va sugeram cateva tipuri de biciclete pentru copii personalizate in functie de dimensiune si culoare.

nichiduta-banner

Modelul de bicicleta “Dino Bikes 108FL” este ergonomica, are roti ajutatoare la roata din spate. Acest tip de bicicleta se adreseaza copiilor de 3-4 ani si are un maner in spate pentru a fi sustinut si controlata directia de catre parinti. Odata cu deprinderea de a pedala si de a se mentine in sa, manerul si rotile ajutatoare se pot demonta. Saua si ghidonul sunt reglabile pe inaltime, este prevazuta cu frana de mana la roata din fata si suporta greutati de pana la 6kg.

Modelul de bicicleta “Drag Alpha 12” este destinata copiilor cu varste intre 4- 6 ani. Cadrul metalic rezistent, saua si ghidonul reglabile pe inaltime si structura de otel a pedalierului asigura rezistenta si siguranta in deplasare. Manetele de frana si elementele reflectorizante aplicate pe pedale vor spori bucuria copilului de a se deplasa cu bicicleta.

Pentru copiii de peste 7 ani se recomanda utilizarea bicicletelor modelele “Barbie”, “Dino Bikes”, “Kawasaky MX12 Injusta” sau alte tipuri pe care le puteti vizualiza si achizitiona de pe nichiduta.ro. Aceste modele au un design elegant, ergonomic, au culori placute si rezista la greutati de 15-20kg. In functie de modelul ales, sunt accesorizate cu frana pentru ambele roti, cosulet amplasat in fata si aparatori pentru roti.

Modele de biciclete foarte rezistente si atractive, personalizate prin culoare pentru baiati si fete, sunt modelele: ”E&L Spiderman 12”, “Hello Kitty”, “Denver Mickey Mouse”, “E&L Disney Princess 12” si multe alte modele pe care le puteti achizitiona on line de pe nichiduta.ro.

Daca preferati sa achizitionati biciclete pentru copiii mici, 3-4 ani care nu se deplaseaza cu miscarea pedalelor, va puteti orienta la modelele: “Bicicleta fara pedale Cars”, “Bicicleta fara pedale Spide”, “Bicicleta fara pedale My Bike”. Aceste tipuri de jucarii se deplaseaza actionate prin impingere cu picioarele. Rotile mari din poliuretan favorizeaza deplasarea, iar intreaga jucarie este confectionata din plastic rezistent la socuri mecanice. Utilizarea acestui model de bicicleta pentru copiii de 3-4 ani favorizeaza dezvoltarea muschilor picioarelor si coordonarea intregului corp in vederea mentinerii echilibrului in deplasare.

nichiduta-banner

Comenzile pot fi palsate la orice ora, iar livrarea se face la domiciliu in timp scurt, prin curier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *