cafelepremiate.ro

Povestea Cafele Premiate incepe cu cativa ani in urma, din pasiune si dorinta de a aduce si in Romania, aroma si arta cafelei adevarate. La inceput sub numele de Veracaffe ca mai apoi sa venim in atentia ta sub conceptul – Cafele Premiate. Suntem o echipa tanara de antreprenori romani care au aceasta ambitie de a importa direct de la producatorii italieni, cei mai apreciati si premiati de Institutul International al Degustatorilor de Cafea. IIAC – www.assaggiatoricaffe.org – este o asociatie non profit, fondata in 1993 in Italia si care este dedicata perfectionarii prepararii cafelei espresso, simbolul Italiei. IIAC premiaza o data la doi ani, cele mai bune cafele din toata lumea in diferite categorii. Degustarea cafelelor se face in cesti fara branding tocmai pentru ca degustatorii sa fie obiectivi si sa evalueze corect proprietatile cafelei si nu ale brandului.

Am cautat marci de cafea si de espressoare automate sau clasice care sa iti aduca placerea si gustul autentic pe care il meriti. Povestea cafelei italiene este cea care ne-a determinat sa invatam si sa-ti prezentam forma, gustul si savoarea unui espresso ce se poate prepara fara prea mult efort, chiar la tine acasa sau la birou. Vrem sa uitam de cafeaua solubila din aparatele cu fise si iti dovedim ca la un pret foarte avantajos poti bea un mixt de cafea selectat si prajit dupa retele adevarate italienesti. Vei simti diferenta in fiecare dimineata si seara si vei deveni un cunoscator al calitatii si autenticitatii.

Din 2013 suntem parteneri agreati si importator direct pentru brandul Bialetti – gama coffee si cooking. Iti garantam produse originale 100% Bialetti la preturi foarte avantajoase de importator. Vei gasi in portofoliul nostru cele mai noi game cat si game de prestigiu cu traditie de peste 80 de ani – Bialetti Express.

Cafele Premiate se straduieste zi de zi pentru ca povestea cafelei premium sa ajunga la tine.

 

Cumpara Acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *