Cercei Copii

erceicopii.ro este un magazin online care comercializeaza cercei din aur cu sistem de inchidere conceput special pentru protectia copiilor. Sistemul de inchidere este prevazut cu surub pentru a impiedica deschiderea accidentala si pierderea cerceilor, iar capacelul acopera complet tija si este rotunjit pentru a preveni inteparea.

Cerceii nostri sunt potriviti pentru toate varstele incepand cu bebelusi si pana la adolescenta. Avem si seturi mama fiica care contin doua perechi de cercei din acelasi model de dimensiuni diferite, unul pentru mama, iar celalalt pentru fetita.

Cerceii sunt din aur alb sau galben de 14K sau 18K, produsi in Spania si importati de catre firma noastra. Toti cerceii comercializati sunt verificati la Directia de metale pretioase pentru conformitatea materialului si fiecare pereche livrata este insotita de un certificat de garantie si factura.

Magazinul nostru este deschis de peste un an cu clienti in toata tara. Pretul cerceilor este cuprins intre 100 ron si 500 ron cu o valoarea medie a unei comenzi de 250 ron. Pe site avem in mod regulat produse noi precum si promotii frecvente la produsele noastre.

 

Cumpara Acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *