couturebebe.ro

outure Bebe creaza piese vestimentare de ocazie pentru copii. In colectiile noastre se gasesc materiale de calitate cu design modern pentru a crea confort si a pune in valoare personalitatea copilului. Couture Bebe este un brand 100% romanesc ce se bucura dupa numai 2 ani de activitate de un succes remarcabil.

Produsele Couture Bebe sunt dedicate ocaziilor spciale (botez, aniversari, petreceri tematice). Pe langa tinutele specifice pentru evenimentele speciale la noi gasiti si trusouri de botez personalizate si accesorizate cu tinuta aleasa.

Magazinul online de haine pentru copii Couture Bebe promoveaza conceptul mom & bebe, un concept care asorteaza tinuta de gala a mamei cu tinuta bebelusului. Profesionistii Couture Bebe executa la comanda tinute asortate pentru mamici si copii, creatiile fiind personalizate si adaptate in functie de solicitari si ocaziile speciale din viata lor.

Clientii Couture Bebe beneficiaza de consultant gratuita in alegerea produselor prin email, telefon sau chat online. Comenzile cu valoarea totala mai mare de 300 RON (tva inclus) beneficiaza de livrare gratuita.

 

Cumpara Acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *