De Ce Sa Cumperi Piese Auto Online

De cate ori am avut nevoie de reparații pentru autoturismul meu am apelat, după ieşirea din garanţie, la tot felul de meseriași. În acest fel, vorba românului, „m-am cârpit de m-am rupt”. Având defecțiuni importante la Loganul meu, l-am dus în service-ul ce îmi asigurase garanția. După diagnosticare am fost pus pe gânduri de suma uriaşă ce mi se cerea. Încercând să fac o treabă bună, dar mai ieftină, am cautat pe internet şi am ajuns la AutoHut.ro. Condiția principală pentru acordarea garanției de către aceștia, la produsele vândute, este ca reparația să se facă într-un service autorizat.
autohut330
Opa! Înseamnă că sunt siguri pe marfa vânduta. Ia să caut eu mai bine! Loganul meu din 2010 a fost năpăstuit datorita pasiunii mele pentru pescuit. Am rămas de mai multe ori în noroi până la praguri, sau am mers pe drumuri accidentate, pe unde de obicei circulau numai tractoarele. a rezistat săracul dar până la urmă s-a dus suspensia şi frânele. Am intrat așadar pe AutoHut la Piese auto Logan şi am căutat un sistem complet de suspensie şi unul de frânare. am văzut că în secţiunea Piese Logan se găsesc mult mai multe lucruri. Am comandat aceste piese, dar cu ajutorul cardului meu Avantaj am obținut facilitatea de a plăti în rate, fără dobândă. De asemenea transportul a fost gratuit, urmare a faptului ca am avut o comanda ce depășea 399 de lei. Adresa pe care le-am comandat era aceea a service-lui ce urma să îmi execute reparația.

A, vă mai spun un lucru, înainte de a lansa comanda am primit sfaturile unui specialist de la AutoHut. Am fost surprins când cei de la service au refăcut devizul lucrării. Costul total, cu piesele cumpărate de mine, era cu 50% mai mic decât cel calculat iniţial de ei cu piesele lor. Asta da economie! M/am bucurat că piesele au sosit în 24 de ore, aceasta pentru faptul că Autohut.ro are toate piesele prezentate în stoc.
autohut330
Datorită acestei experiențe m-am hotărât să comand piese și pentru o Dacie din 1989, ce o țineam în garaj. Doresc să fac, de acum încolo, deplasările la pescuit cu aceasta. Am intrat pe acelaşi AutoHut.ro la secţiunea Piese Dacia, după ce am contactat același service. Am cumpărat ambreiajul, complet, suspensiile şi direcţia, şi unele elemente de caroserie. Aceeași surpriză plăcută, în privinţa rapidităţii livrării şi a preţului final al reparaţiei.

Sfătuiesc pe toţi cititorii mei care au probleme cu maşinile lor să acceseze Autohut.ro. Ieftin şi de calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *