fashion-basket.com

Suntem proaspeti in online, deci nu va putem (inca) atrage cu conversii extraordinare, dar ne madrim cu un site profi, user- friendly si super atractiv din punct de vedere design / photo, plus o colectie bogata multi-brand, adresata targetului feminin 18-40, cu venituri de la mediu in sus. Colectiile sunt foarte atent alese, avand in minte dorinta de a balansa confortul si originalitatea, fara a face rabat de la calitate. Fie ca se doreste o tinuta pentru birou, strada sau petrecere, gasesti produse foarte versatile si practice, pe care le poti combina in diverse tinute, in functie de ocazie.

Nu comercializam branduri pe care le gasesti la tot pasul, ci branduri selective, unele chiar in exclusivitate, tocmai pentru ca vrem sa oferim posibilitatea clientelor noastre sa iasa din tipare. Brandurile distribuite provin majoritatea din UK (ex. Miss Selfridge, TopShop, Austin Reed) si Italia (ex. Oxygen, Rossodiserra, Cristina Gavioli, Zafferano), alaturi de un brand propriu – Zacharyi.

Pe langa imbracaminte, suntem distribuitorii marcii italienesti de lenjerie intima Verdissima, o lenjerie super trendy si rafinata – prin design, accesorii si materiale folosite. Intentionam sa intram si pe segmentul KIDS, dar deocamdata suntem prezenti doar cu o mini colectie-test.

 

Cumpara Acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *