gentlemenscorner.ro

Cu o activitate de peste 5 ani, Verso Trust Srl este proprietara marcii europene Gentlemen’s Corner, o prezenta deosebita in peisajul modei masculine romanesti. Abordand linii clasice, dar in permanenta legatura cu ce se intampla pe scena mondiala, producem sub brand-ul Gentlemen’s Corner costume, camasi, cravate, pantofi si alte accesorii pentru barbati. Cu un magazin deschis intr-un spatiu deosebit: o vila pe bd. Dacia in Bucuresti si un magazin online ce activeaza inca din 2009, Gentlemen’s Corner s-a impus intr-un mod distinctiv, investind in mod continuu in ideea de originalitate si bun-gust.

In cadrul magazinului online www.gentlemenscorner.ro gasiti alaturi de costume, camasi si cravate, o gama completa de accesorii pentru barbati (batiste, butoni, curele, portofele, borsete, serviete, umbrele…) majoritatea in stoc, dar si articole care se pot aduce la comanda. Pe langa brand-ul propriu, comercializam online si produsele unor brand-uri de lux recunoscute la nivel mondial: S.T. Dupont (brichete, instrumente de scris, butoni, curele, etc), Montegrappa (butoni si instrumente de scris), Valentino (cravate), Dunhill (butoni, cravate, serviete), Barker (pantofi), Tateossian (butoni).

Gentlemen’s Corner ofera barbatilor posibilitatea alcatuirii unei tinute complete. O alta importanta directie sunt cadourile deosebite pentru barbati. De fapt, orice produs din oferta noastra poate fi considerat un cadou deosebit.

 

Cumpara Acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *