GPS auto Techstar A7 Premium

GPS auto Techstar A7 Premium+: navigator de 7 inch bun cu un pret corect

Subiectul navigatoarelor auto este foarte intens discutat. Oferta de pe piata este extrem de variata, iar preturile gps-urilor incep de la 170 lei si pot trece de 1000 lei. Avem si noi un top al navigatoarelor auto, insa zilele trecute am descoperit un nou brand, ce ofera produse foarte avansate si preturi cat se poate de bune. Este vorba despre Techstar si in special despre gps-ul auto Techstar A7 Premium+.

gps-auto-techstar-7-premium-8gb-256ram

GPS AUTO TECHSTAR A7 PREMIUM+: SPECIFICATII TEHNICE

Techstar A7 are specificatii avansate, chiar foarte avansate pentru un GPS. Este vorba in primul rand despre un procesor dual core cu frecventa de 845 Mhz. Acesta este acompaniat de o memorie RAM DDR3 ce masoara 256 MB, respectiv nici nu este de mirare ca acest ansamblu ofera rezultate uimitoare. Navigatorul GPS auto Techstar A7 Premium+ este strain de notiunile: lag in procesarea comenzilor ori calcularea greoaie a traseelor. Mai mult, receptorul GPS pe 64 canale SiRF IstantFixll Gi3+, permite receptia semnalului chiar si in spatiile semiinchise si chiar inchise, precum cladiri ori tuneluri.

Cumpara Acum Cele mai bune Navigatoare  GPS De La TechStar

Pentru stocarea hartilor, materialelor media, jocurilor etc., gps-ul auto Techstar A7 Premium+ este prevazut cu o memorie interna de 8 GB, care poate fi extinsa pana la 32 GB cu ajutorul unui card microSDHC.

O alta veste buna este ca navigatorul GPS auto Techstar A7 Premium+ poate functiona in orice retea GPS: GPS, GNSS, GALILEO, GLONASS, IRNSS, QZSS si BDS-II.

GPS AUTO TECHSTAR A7 PREMIUM+: ECRAN

Ecranul GPS-ului are o diagonala de 7 inch, dar mai important este faptul ca rezolutia masoara 800 pe 480 pixeli. Anume acest aspect propulseaza unitatea Techstar A7 in top-ul navigatoarelor cu cele mai bune ecrane. Imaginile de pe afisaj sunt foarte calitative pentru un GPS, unghiul de vizualizare atinge 170 grade, deci vizibilitatea ramane buna indiferent de pozitia aparatului.
Am fost uimiti de aceste performante, pana am aflat ca display-ul este produs de Samsung. Atunci lucrurile au revenit la normal.

GPS AUTO TECHSTAR A7 PREMIUM+: BATERIE SI AUTONOMIE

Techstar A7 Premium+ vine cu o baterie de 1750 mAh. Pentru o tableta sau un smartphone bateria ar fi cam mica, pentru un GPS insa e numai buna. Chiar mai mult decat atat, aproape toti rivalii cu display-uri de 7 inch au baterii sub 1500 mAh. Prin urmare, utilizarea moderata a gps-ului ar putea garanta o autonomie care ar depasi 4 ore.

Cumpara Acum Cele mai bune Navigatoare  GPS De La TechStar

GPS AUTO TECHSTAR A7 PREMIUM+: PRETURI

Techstar A7 Premium+ este destul de greu de gasit. Din fericire, puteti gasi in mod cert acest GPS pe site-ul oficial techstar.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *