photogo.ro

De ce Photogo? Pentru ca avem un singur produs creativ din toate punctele de vedere, o fotocarte (album foto digital), care este un cadou ideal pentru orice tip de eveniment important. Amintirile din timpul perioadei de sarcină, botezul, primul an din viață, evenimentele școlare și taberele, poveștile de dragoste, călătoriile, logodna, nunta, trash the dress, momentele prețioase în familie de sărbatori, locul acestor amintiri este în fotocărțile PhotoGo, nu în foldere uitate in calculator. Un produs unic cu încărcătură emoțională datorită personalizarii lui și extrem de flexibil în ceea ce priveste promovarea.

Exista cate un format si o prezentare pentru orice gust și buget. Exista produse low-budget (legatorie standard) dar și premium (legatorie layflat).
3 Formate și 5 dimensiuni (3 Patrate: 14x14cm, 20x20cm, 28x28cm, 2 Panoramice A5 si A4, si un format portret: A4).
Coperți tari și subtiri
3 tipuri de hârtie: 200gr, super lucioasă sau hârtie foto.

Avantajele noastre
Avem cea mai performanta aplicație online din Romania pentru crearea de albume și este foarte simplu sa creezi un album profesional fără cunoștințe de grafică sau pregatire de tipar. Upload fotografii sau import din Facebook/Flickr, Autofill și este gata albumul. Aplicația se poate testa gratuit, fara a crea un cont.
Un produs care este foarte bine nișat, cu rată de conversie mare!

Designerii noștri adaugă în mod constant teme noi predefinite pentru toate evenimentele importante cât și elemente grafice.
Pentru că dispunem de o tehnologie de top în ce privește printarea, asigurând o calitate și o prezentare impecabilă a albumelor.
Plata cu cardul 3d secure
Livrare rapidă prin Fan Curier
Pentru ca suntem transparenti. Natura produsului nostru NU permite sa preluăm comenzi telefonice. Toate comenzile realizate se vor procesa de către magazinul nostru online.
Termenul de executie si livrare este de 5-7 zile. Livram în toată țara.
Avem promoții și cupoane de reducere lunare.

 

Cumpara Acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *