speakerelite.ro

Speaker Elite este programul complet și complex de dezvoltare a abilităților de public speaking, 100% românesc, creat de Andy Szekely, cel mai longeviv speaker profesionist din România (aproape 20 de ani de experiență).

Programul se află în această toamnă la cea de-a șasea ediție și se va desfășura în 14 orașe din România, începând cu data de 28 septembrie: București, Timișoara, Arad, Oradea, Cluj, Brașov, Iași, Bacău, Suceava, Galați, Constanța Craiova, Ploiești și Sibiu.

În total există 16 centre regionale de practică (în București, datorită numărului mare de înscrieri, sunt deschise 3 centre), coordonate fiecare de către cel puțin un facilitator selectat și pregătit personal de către Andy.
Speaker Elite este un sistem de învățare multisenzorială, pas cu pas, gândit special pentru oameni ocupaţi şi dornici de rezultate.
Se adresează atât celor care vor să devină speakeri profesioniști, cât și celor care vor să învețe cum să vândă mai bine un produs, cum să țină o ședință eficientă, cum să își motiveze oamenii din echipă pentru ca aceștia să performeze sau, pur si simplu, celor care vor să aibă mai multă încredere în ei înșiși atunci când vorbesc cu cei din jur.

Metodele cuprinse în acest program îmbină, pe parcursul a 10 săptămâni, studiul individual și tutorialele video cu practica de grup și feedbackul (atât din partea grupului și a facilitatorului, cât şi a lui Andy Szekely – la finalul programului).

Săptămânal, participanții primesc câte două lecții (tutoriale) video predate de Andy Szekely și însoțite de exerciții tip creion-hârtie. Toate tehnicile și modelele predate sunt exersate, ulterior, în cadrul întâlnirilor de grup ce au loc în fiecare săptămână sub atenta îndrumare a unui facilitator.

Peste 700 de antreprenori, CEO de multinaţionale, middle manageri, freelanceri, artişti, avocați, medici, studenți și consultanţi interesaţi de performanţă au facut parte din absolvenții celor cinci ediții Speaker Elite, în ultimii doi ani.

Autorul programului, Andy Szekely, a rafinat tehnicile din tutoriale pornind de la propria experiență. Acesta oferă modele simple cu aplicabilitate imediată, iar toate metodele cuprinse sunt originale.
Andy Szekely este antreprenor, autor, specialist in Peak Performance şi speaker motivaţional profesionist cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniu. A publicat șapte cărți, a produs 53 de CD-uri şi DVD-uri pentru educaţia personală și profesională a adulţilor şi editează un newsletter online cu peste 60.000 de abonaţi. Din postura de speaker şi trainer, Andy a lucrat cu peste 50 de companii din cinci țări europene şi a susţinut prezentări demonstrative în SUA, Canada şi China. Ca antreprenor, a fondat două companii, editura AS Publishing şi firma de training şi consultanță AS Training & Coaching. De asemenea, Andy Szekely a pus bazele fundaţiei Alpha Leadership pentru educaţia viitorilor lideri ai României.

 

Cumpara Acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *